۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
08:15
کد خبر : 8580433
۰۹:۴۳

۱۳۹۴/۰۷/۲۱
حماس:

بان کی مون بر اعدام‌های میدانی اسرائیل سرپوش می‌گذارد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تاکید کرد که دبیر کل سازمان ملل بر جنایت اعدام‌های میدانی اسرائیل که روزانه در حق جوانان فلسطینی مرتکب می شود، سرپوش می گذارد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سامی ابو زهری سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تاکید کرد که یکی از نمونه‌های جنایت‌های اسرائیل شلیک نیروهای اشغالگر به احمد صالح مناصره نوجوان فلسطینی بود که بعد از زخمی شدن وی را رها کردند تا از خونریزی به شهادت رسید.

ابو زهری با اشاره به اینکه هیچ بشری دست به این نوع جنایت نمی زند گفت: سکوت بان کی مون در برابر جنایت‌های جنگی اسرائیل به منزله تشویقی برای این رژیم است و پوششی سیاسی فراهم می‌کند تا اسرائیل به این جنایت‌ها ادامه دهد.

سخنگوی حماس در پایان از دبیر کل سازمان ملل خواست تا اینکه یا به مسئولیت خود عمل کند و یا منصب خود را ترک کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید