استاد حوزه و د انشگاه:

تقویت باورهای دینی روحیه استبکار ستیزی را قوی می کند

حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر پورموسوی،‌ گفت: برای صیانت از دیانت نباید از تعداد نیرو و قدرت دشمنان بترسیم.
کد خبر: ۸۵۸۳۹۱۶
|
۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدجعفر پورموسوی دعوت شده از شهر مقدس قم، در مراسم سوگواری شهادت سید و سالار شهیدان در سپاه ناحیه اردل، گفت: مهمترین هدف عاشورا اعتلای توحید و محو آثار هرگونه شرک، نفاق و خودخواهی بود.

وی، افزود: به همین دلیل نباید به حماسه کربلا، به عنوان حادثه ای تاریخی نگریست؛ بلکه لازم است ابعاد وجودی آن را در قلمرو گذشته و آینده و در سیطره زمان و در حیات انسان ها مورد توجه قرار داد.

پورموسوی گفت: در ستیز آدمی به عنوان خلیفه خداوند بر روی زمین با شیاطین جنّی و انسی و نمودهای جور و جهل، عاشورا عالی ترین راه و رسم زندگی سعادتمند را برای جهانیان ترسیم می نماید.

وی، ادامه داد: به علاوه این حرکت مقدّس مَثَل اعلای جهاد اکبر و مبارزه با نفس است و در این رهگذر درس دُرست زیستن، رسیدن به حیات معنوی و کسب مقامات عالی عرفانی و درجات معنوی را در عرصه عمل به مشتاقان کمالات ملکوتی آموخته و در این راستا هیچ ابهامی برای پویندگان طریق حق و عاشقان عدالت باقی نگذاشته است.

استاد حوزه و دانشگاه، گفت: به همین دلیل قلوب اهل معرفت و فضیلت در برابر این مشعل فروزان به تعظیم فرو می افتد و آن را بزرگترین تجلّی مقام والای انسانیت تلقی کرده اند.

حجت الاسلام پورموسوی، تصریح کرد: هدف قیام مقدّس حسینی برای جلوگیری از انحراف و ضلالت و در راستای رهانیدن جامعه از نادانی بوده است.

وی، گفت:‌ حضرت امام خمینی(ره) که در مکتب تربیتی امام حسین(علیه السلام) رشد کرده بود و با تعالیم عاشورایی خود، اوضاع اجتماعی و سیاسی و نیز حالات اخلاقی و تمایلات مردم را متحوّل ساخت و آنان را در قیام، مبارزه و فداکاری رهرو شهیدان کربلا نمود، همواره بر ایستادگی برابر قدرت زورگویان تأکید داشت.

استاد حوزه و دانشگاه، تهذیب و خودسازی آحاد جامعه و تقویت باورهای دینی را عاملی برای تقویت روحیه ایستادگی استکبار ستیزی در برابر قدرت زورگویان دانست.

پورموسوی، تأکید کرد: برای صیانت از دیانت نباید از تعداد نیرو و قدرت دشمنان بترسیم و با روح ایثار و فداکاری به ذلت تن ندهیم و به تأسی از قیام خونین امام حیسن علیه السلام، مرگ سرخ را بر حیات ننگین برگزینیم.

وی، ‌گفت:‌ آنان که از چشمه جوشان عاشورا جرعه های حیات بخشی نوشیده اند، هم فرهنگ قرآن و عترت را در زندگی خود پیاده می کنند و هم افراد جامعه را به سوی تعالی و مکارم عالی هدایت می کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار