۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:27
کد خبر : 8584081
۱۸:۵۴

۱۳۹۴/۰۷/۲۹
در کرمانشاه؛

برگزاری روز نخست رزمایش «الی بیت‌المقدس»

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، روز نخست رزمایش «الی بیت‌المقدس» امروز در کرمانشاه با حضور نیروهای بسیجی و فرماندهان نظامی برگزار شد.

گردان‌های بیت‌المقدس و کوثر سپاه ناحیه کرمانشاه در منطقه عمومی تنگه کنشت کرمانشاه در میدان اجرای رزمایش مستقر شدند.

نیروهای شرکت‌کننده در رزمایش یاد شده امروز در محل مورد نظر و تعیین شده استقرار یافتند و برای انسجام هر چه بیشتر به مرور و تمرین تاکتیک‌های رزمی و نظامی پرداختند.

هدف از اجرای این رزمایش ارتقای توان رزمی نیروهای بسیجی و آزمایش توان و عکس‌العمل به موقع نیروها در زمان بروز بحران اعلام شده است.

رزمایش مذکور موجب حفظ آمادگی بسیجیان شده و نیروها آموخته‌های خود و روش‌های نوین رزمی را در فضایی شبیه به میدان واقعی نبرد اجرا می‌کنند.

براساس گزارش فارس، رزمایش «الی بیت‌المقدس» حاوی پیام فداکاری بسیجیان در راه اسلام، انقلاب و فرامین مقام معظم رهبری است.

براساس این گزارش، رزمایش یاد شده با انجام تاکتیک‌های مختلف دفاعی و با تمرکز بر عملیات کوی و برزن به اجرا درمی‌آید.

فردا روز اصلی اجرای این رزمایش است که با سخنرانی سردار مهدی ربانی، معاون عملیات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام می‌گیرد.

نیروهای گردان‌های بیت‌المقدس و کوثر سپاه ناحیه کرمانشاه در روز اصلی رزمایش به اجرای تاکتیک‌های از پیش تعیین شده می‌پردازند و میزان آمادگی و توان خویش را به نمایش می‌گذارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید