تشیع انگلیسی محصول تفکر سکولاری و نگاه حداقلی حجتیه به دین است
وی افزود: این گونه نگرش و تفکر که در بخشی از بدنه حوزه علمیه نجف و قم وجود داشت؛ برداشتی که از دین و تشیع دارد، بسیار غالبی و حداقلی است که بخشی از آبشخورهای فکری این گروه را میتوان در ارتباط و نسبت با انجمن حجتیه یا کسانی که دین و شریعت را حداقلی تصور میکنند؛ تلقی کرد.
تشیع انگلیسی محصول تفکر سکولاری ونگاه حداقلیحجتیه به دین
وی ابراز داشت: این جریان از طرف دیگر با گروهی که نگاه سکولار به دین دارند، نسبت پیدا میکند؛ یعنی میگویند دین صرفاً یک امر شخصی است و نباید در عرصه اجتماع بروز و ظهور پیدا کند وامروز نیزشاهد تشیعی هستیم که با اغراق در برخی از مناسک، به صورت مستقیم و علنی از سوی آمریکا و انگلیس حمایت میشود.
وی افزود: تشیع انگلیسی، پدیده نوظهوری نیست؛ بلکه بخشی از مثلثی است که یک سمت آن را تفکرات حجتیهای و بخشی از آن را عقاید سکولاری تشکیل میدهد و این تفکرات سکولاری در حوزه علمیه نجف و قم وجود داشته و حتی میان کسانی که خود را عالم دین مینامیدند، نیز بوده است.
وی یادآور شد: این دیدگاه، پس از پیروزی انقلاب و به ویژه در طول دو دهه اخیر تلاش کرده است تا ضمن تخریب چهره نورانی تشیع، موج گسترش گرایش به تشیع را مسدود کند و با ارائه تصویر زشت، ناشایست، غیرمنطقی و غیر عقلانی از تشیع، گرایشی که در غرب به شیعه وجود دارد را خنثی کرده و ازبین ببرد.
وی گفت: این جریان به تفرقههای مذهبی و فرقههایی که موجب شکاف در امت اسلامی میشود، دامن زده است؛ این دو، مأموریت گروهی است که از آن به تشیع انگلیسی نام برده میشود که در دو دهه گذشته در انجام مأموریتهایشان موفق عمل کردهاند.
قمهزنی سیاست دشمن برای تخریب چهره مکتب شیعه
وی تصریح کرد: اصرار این عده به رفتارهایی همچون قمهزنی و رفتارهایی که تصویر زشتی از شیعه به ویژه در فضای بینالمللی منعکس میکند؛ موجب شده تا به عنوان یک مانع در مسیر شناخت جهان معاصر از چهره معقول، نورانی و زیبای تشیع وارد عمل شود.
وی گفت: تشیع به عنوان یک نگرش غنی از همه نیازهای انسان که برگرفته از قرآن و تعالیم معصومین(ع) است؛ از سوی این گروه به قدری فروکاسته و نازل میشود که شیعه رادر حد انسانهایی که از فرط جنون، قمهزنی میکنند، نمایش میدهند و اصرار دارند که شیعه مساوی قمهزن باشد و آن را در دنیا منعکس کنند.
وی تأکید کرد: اکثر تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(ع) درباره اهمیت تفکر است، همچون روایتی که «یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است»؛ اما تفکر در نظر این عده هیچ جایگاهی ندارد؛ بلکه تشیع را مساوی قمهزنی میدانند واربابان انگلیسی و آمریکایی این گروه از آنها خواستهاند که شیعه را به این شکل منعکس کنند، تا با امام باقر(ع)، امام صادق(ع)، حماسه عاشورا، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه شناخته نشود.
وی افزود: وهابیت و شیعه انگلیسی دو لبه یک قیچی هستند که در ظاهر متضاداند؛ اما حرکت آنها یک هدف را دنبال میکند و آن تجزیه جهان اسلام و تفرقه و اختلاف میان مسلمانان است و باید بررسی شود که چرا این افراد به سهولت و سادگی در اروپا و آمریکا میتوانند دهها شبکه ماهوارهای داشته باشند و پشتوانه مالی آنها از کجاست؟
وی گفت: در این شبکهها جز نفرت، فحاشی، بیادبی، ایجاد تنش در جهان اسلام و ارائه تصاویر زشت از تشیع چیز دیگری منعکس نمیشود که متأسفانه در این مأموریتشان نیز موفق شدهاند.
انگلیس و آمریکا، پشتوانه فکری و مالی تشیع انگلیسی
وی یادآور شد: جالب است بسیاری از افراد این گروه همچون «یاسرالحبیب» هنگامی که با مشکلی روبه رو میشوند، سر از لندن در میآورند و یا به آمریکا میروند و در آنجا اجازه پیدا میکنند که به زبانهای عربی و فارسی شبکه ماهوارهای داشته باشند؛ از این رو ارتباط سیستماتیک و سازمانیافتهای که این نحله با سازمانهای جاسوسی آمریکا، اسرائیل و انگلیس دارد؛ امری بدیهی است.
وی خاطرنشان کرد:جوانان فهیم شیعه بدانند که این فرقه به طور حتم جیره خور و حقوق بگیر آمریکا، انگلیس و صهیونیستها هستند و جذب برخی از مردم به این گروه، به علت کمکاری رسانهها، علما، خطبا، اساتید، دانشگاهها و حوزههای علمیه ما است که این صیادان انگلیسی و آمریکایی توانستهاند بخشی از جامعه اسلامی ما را شکار کنند.
وی تأکید کرد: متأسفانه ما در ارائه تصویر دقیق، حکیمانه و زیبای شیعه و تشیعی که حضرت علی(ع) و معصومین(ع) نماینده آن هستند؛ بسیار ضعیف عمل کردهایم ونتیجه عملکرد ضعیف ما این شده است که برخی از مردم به سمت این تفکرات انگلیسی و آمریکایی جذب شدهاند و به عنوان پیاده نظام دشمن در حال حرکت در طراحیای هستند که سرویسهای جاسوسی انگلیسی، آمریکایی و صهیونیستی آن را انجام دادهاند.