۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
22:36
کد خبر : 8585700
۱۱:۲۸

۱۳۹۴/۰۸/۰۵
آب پاکی استاندار یزد روی دستان بدخواهان شورای نگهبان؛

کاندیداها نظر «شورای نگهبان» را محترم بشمارند

به گزارش خبر گزاری بسیج از یزد؛ به نقل از عصرسیاست، سید محمد میرمحمدی، روز گذشته در نشست مشترک اعضای ستاد انتخابات و هیئت نظارت استان یزد اظهار داشت: در برگزاری دوره‌های مختلف انتخابات، مشارکت حداکثری مردم و برگزاری انتخابات سالم و قانونمند مدنظر بوده است زیرا حضور مردم همواره نشانی از اقتدار ملی بوده است و دشمن از این اقتدار در هراس است.

وی عنوان کرد: ملاک همه فعالان در عرصه انتخابات، باید جلب مشارکت حداکثری مردم باشد و راه جلب این مشارکت، اطلاع‌رسانی، اعتمادسازی، امانتداری و احترام به خواست ملت است. میرمحمدی، عملکرد کاندیداها را نیز در جلب مشارکت مردم در انتخابات بسیار اثرگذار دانست و تصریح کرد: کاندیداها باید مراقب باشند با عملکرد و سخنان خود در مردم ایجاد بی‌اعتمادی نکنند و از اعتماد مردم به عنوان یک سرمایه ارزشمند اجتماعی بهره بگیرند.

استاندار یزد با بیان اینکه کاندیداها، رقابت‌های انتخاباتی را عرصه‌ای برای برد و باخت می‌دانند، عنوان کرد: این فرهنگ باید تغییر کند و مسئولیت‌پذیری و انجام وظیفه باید جای خود را به دغدغه‌های برد و باخت در انتخابات بدهد. میرمحمدی خاطر نشان کرد: مردم امروز آگاه هستند و قدرت تشخیص بالایی دارند و از سخنان یک کاندیدا به شخصیت و عملکرد او تا حدی پی می‌برند اما لازم است اطلاع‌رسانی لازم به آنها انجام شود تا برخی کاندیداها نتوانند به هر شیوه‌ای که خود تشخیص می‌دهند، اقدام به تبلیغ کرده و وارد عرصه رقابت شوند.

وی با تاکید بر اینکه کاندیداها بدون برنامه وارد عرصه نشوند، اظهار داشت: هر فردی که وارد انتخابات شد، محترم و قابل تقدیر است اما کاندیداها نیز باید نظر شورای نگهبان را محترم شمرده و در مورد تایید یا رد صلاحیت‌ها، به قوانین و مقررات احترام بگذارند. استاندار یزد، ملاک برخورد با همه کاندیداها را قانون دانست و تاکید کرد: در مورد همه کاندیداها بر اساس آنچه در قانون مطرح شده برخورد خواهیم کرد و هیچ تفاوتی از نظر ستاد انتخابات و هیئت نظارت و اجرایی انتخابات بین کاندیداها وجود ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ستاد انتخابات و هیئت نظارت از یکدیگر جدا نیستند و همه برای نظام اسلامی خدمت می‌کنند، تصریح کرد: هدف همه دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات هم در بعد اجرا و هم در بعد نظارت، مشارکت حداکثری مردم و پیشرفت و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

میرمحمدی ادامه داد: اینکه عده‌ای وظایف ستاد انتخابات و هیئت نظارت را جدا از هم می‌دانند، صحیح نیست و معتقدیم همه دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات، باید حضور گسترده و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات،‌ برگزاری انتخابات سالم و قانونمند، افزایش اعتماد عمومی و در نهایت اقتدار نظام را هدف فعالیت‌های خود قرار دهند.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه هیچ‌یک از دست‌اندرکاران برگزاری و نظارت بر انتخابات نباید برخوردهای جانبدارانه از کاندیدایی خاص یا حزب و گروهی خاص داشته باشند، عنوان کرد: خط و حزب سیاسی و جناحی همه افراد محترم است اما در انتخابات، همه برای ما یکسان هستند و در برابر همه آنها احساس تکلیف می‌کنیم.

وی با اشاره به تجربه برگزاری انتخابات در دوره‌های قبل در استان یزد خاطر نشان کرد: امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال همدلی و همزبانی تعیین و نامگذاری شده است، با همکاری و همدلی هیئت نظارت و ستاد انتخابات، بتوانیم انتخاباتی باشکوه در استان یزد برگزار کنیم و شعار انتخابات امسال را در این استان محقق کنیم.

انتهای پیام/س*


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید