۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:24
کد خبر : 8585769
۱۱:۴۰

۱۳۹۴/۰۸/۰۵

برگزاری یادواره 280 شهید دانش آموز در استان قزوین

مسئول بسیج سازمان دانش آموزی استان قزوین بیان کرد: یادواره 280 شهید دانش آموز 10/آبان ماه با حضور مسئولان استانی برگزار خواهد شد.

سرهنگ رضا اسفندیاری مسئول بسیج سازمان دانش آموزی استان قزوین در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قزوین،با بیان اینکه ما وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت را در خود تقویت کنیم و ادامه دهنده راه شهدا باشیم، اظهار کرد: فرهنگ بسیج و شهادت از منظر دین و نقش بنیادی آن در پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس از جایگاه بالایی برخوردار بود.

اسفندیاری در همین خصوص ادامه داد: امروزه تمام ما مدیون خانواده های شهدا و ایثار گران هستیم و این مسئولیت سنگین بر عهده ما قرار می دهد که با تلاش مضاعف در تکریم و رسیدگی به مشکلات آنها بپردازیم.

وی تصریح کرد: شهدای دانش آموز ره 100ساله را یک شب پیمودند و به تبعیت از امام خویش گلگون کفن شده و با رخسار خونین به دیار معبود خویش شتافتند.

مسئول بسیج سازمان دانش آموزی استان قزوین خاطر نشان کرد: ما باید ادامه دهند راه انها باشیم و شهدای آسمانی که مردان زمینی بودند را همیشه و در همه جا یاد کنیم.

اسفندیاری افزود: به پاس قدر دانی و همدردی با خانواده های معظم شهدا یادواره ایی در 10آبان ماه سال جاری در سالن سازمان تبلیغات اسلامی از ساعت9تا 11 با حضور خانواده های شهدا و سخنرانی حجت الاسلام قرائی از علمای حوزه برگزار می شود.

این مسئول در پایان خاطر نشان کرد: شهدا با پشت پا زدن به همه ظواهر دنیوی سعادت و سربلندی را برای ملت سرافراز ایران اسلامی به ارمغان اوردند، ما می توانیم با حضور خود در مراسمات و یادواره های شهدا تسکینی بر دل های شکسته خانواده های عزیزشان باشیم.

1005/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید