عطیه مقدم فر استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه زنان و خانواده در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: قانونمند شدن مقوله عفاف و حجاب در جامعه موجب نظام مند ساختن و هدفمند کردن آن است.
وی افزود: پر واضح است که نقش مدیریت اجتماعی، به ویژه تقنین، سیاستگذاری ها و برنامه ریزی های دستگاه ها و نهاد های مختلف کشور، در نهادینه سازی حجاب یا بد حجابی در جامعه بسیار تعیین کننده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر مجموعه قوانین و اسناد بالا دستی از جمله مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف را ملاحظه کنیم، به این نکته خواهیم رسید که در زمینه تقنین به هیچ عنوان دارای خلأ قانونی نبوده و حتی کوچک ترین موارد بی عفتی نیز از چشم تیزبین سیاستگذاران مغفول نمانده است و به تفکیک وظایف تمامی نهادها، دستگاه ها در قلمرو پوشش و لباس، اماکن، مراکز و مؤسسات، رسانهها و هم چنین در قلمرو فضای سایبر به روشنی تبیین گردیده است.
مقدم فر در خاتمه اظهار داشت: یکی ازمشکلاتی که با آن روبرو هستیم عدم دغدغه مندی مسئولین نسبت به مقوله عفاف و حجاب است تا زمانی که فقدان اراده قوی و عزم جدی در میان مسئولان ارشد جهت گسترش فرهنگ عفاف ملاحظه شود و صرفاً با رویکردی سیاسی به قضیه بنگرند، این مسأله به این صورت به بحران مبدل خواهد شد و هیچ نهادی خود را متولی این امر نخواهد دید.