این تاریخ نگار گلستانی ادامه داد: بعد از سه روز از طراحی کودتاه
توسط آمریکا و واقعه طبس دانشجویان خط امام(ره) 53 گروگان آمریکایی را در بین شهرهای کشور
تقسیم کردند و آن زمان دانشجویان خط امام(ره) در گرگان دو گروگان آمریکایی را در محل کنونی کلینیک موسی بن جعفر(ع)
نگهداری می کردند.
خارکوهی به دلایل کودتاه نافرجام نظامی توسط آمریکا در ایران اشاره کرد و گفت: دولت آمریکا با توجه به مخالفتهای لیبرالها و دولت بازرگان با اقدامات دانشجویان خط امام(ره) تصور میکردند که گروگانها به زودی آزاد میشود اما وقتی که حمایت امام(ره) را دیدند که فرمود« تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم است و مهمتر از انقلاب اول است» نا امید شد و با حمایت کشورهای منطقه به دنبال آزادی گروگانها و حمله به مراکز حیاتی از جمله بیت امام(ره) بودند.
وی با بیان اینکه آمریکا در دوران قبل از انقلاب در طبس یک فرودگاه مخفی ساخته بود، گفت: به خواسته خدا و با طوفان شن به دلیل آنکه دو هواپیمای آمریکایی با هم برخورد کردند و منجر به آتش سوزی و انهدام چند هواپیما و بالگرد آمریکایی شد و این کودتاه نافرجام ماند.
این تاریخ نگار گلستانی افزود: بعد از آنکه گروگانهای آمریکایی به گرگان منتقل شدند مردم گرگان در روبروی بهداری سپاه گرگان و محل اسارت گروگانهای آمریکایی تجمع میکردند و شعار «مرگ بر آمریکا» سر میداند.
خارکوهی با بیان اینکه مردم گرگان در تاریخ تسخیر لانه جاسوسی سهم داشتند، افزود: اگر چه استکبار ستیزی ریشه قرآنی دارد اما در انقلاب اسلامی هجمه برای استکبار ستیزی تقویت شد و پرونده استکبار در ایران بسته شد.
انتهای پیام/