
به گزارش خبر گزاری بسیج از اصفهان، در روزهای گذشته شهیدان عزتالله سلیمانی از فرماندهان تیپ قمر بنی هاشم (ع)، سید علی حسینی عالمی ملقب به «ابوسجاد» از فرماندهان لشکر فاطمیون و سید سجاد حسینی از گروه توپخانه 15 خرداد اصفهان در دفاع از حرم حضرت زینب(س) و مبارزه با تروریستهای تکفیری و در عملیات محرم به شهادت رسیدند.
شهید سید سجاد حسینی اولین شهید مدافع حرم از گروه توپخانه 15 خرداد است که در نبرد با تروریستهای تکفیری در سوریه به فیض شهادت نائل آمد.
شهید حسینی فرمانده دیدهبانی گروه توپخانه 15 خرداد در اصفهان را بر عهده داشت .
مراسم وداع با پیکر پاک شهید سید سجاد حسینی امشب ساعت 19:30 در سپاه ناحیه درچه و پیکر این شهید مدافع حرم فردا ساعت 8:30 صبح در بین همرزمانش در گروه توپخانه 15 خرداد در پادگان سردار شهید حسن قاضی برگزار خواهد شد.
گفتنی است: پیکر پاک سروان شهید سید سجاد حسینی عصر فردا ساعت 14 از میدان حضرت امام(ره) شهر درچه به سمت گلستان شهدای این شهر بر روی دستان مردم ولایتمدار و مومن شهر درچه، شهر شاهد نمونه کشور تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.