۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:31
کد خبر : 8589722
۱۴:۱۷

۱۳۹۴/۰۸/۱۳
ایرانمنش:

استکبار ستیزی در پوست و خون مردم رخنه کرده‌

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف گفت: امروز دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف در راهپیمایی شرکت کرده‌اند تا با حضور خود فریاد بزنند که " شعار مرگ بر آمریکا" هرگز کمرنگ نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، احسان ایرانمنش مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در گفتگویی در حاشیه راهپیمایی پرشور دانشجویان که به مناسبت 13 آبان برگزار شد، گفت: امروز دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف در راهپیمایی شرکت کرده‌اند تا با حضور خود شعار « مرگ بر آمریکا» را فریاد بزنند و بگویند که شعار مرگ بر آمریکا هرگز کمرنگ نخواهد شد.

وی با بیان اینکه ماهیت استکبارستیزی 13 آبان قابل تغییر نیست، افزود: همانطور که می‌بینیم امروز در حدود 4 هزار نفر دانشجو تا این ساعت در راهپیمایی حضور دارند و این نشان می‌دهد مبارزه با استکبار و استکبارستیزی چیزی نیست که بتوان آن را از مردم گرفت، استکبار ستیزی در پوست و خون مردم رخنه کرده‌است.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: جنبش دانشجویی و ملت بزرگ ایران هیچ‌گاه دشمنی آمریکا را از یاد نخواهند برد و خوب می‌دانند که استکبار تا به حال چه ضرباتی را به ما زده است.

وی در خاتمه گفت: شاید برخی‌ها سعی می‌کردند مراسم 13 آبان کمرنگ برگزار شود ولی امروز مردم و دانشجویان نشان دادند هیچ قدرتی نمی‌تواند مانع استکبارستیزی‌شان شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید