۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:19
کد خبر : 8591348
۱۹:۲۹

۱۳۹۴/۰۸/۱۷
رئیس سازمان حج و زیارت کشور:

خبری از رکن‌آبادی در دست نیست

رئیس سازمان حج و زیارت کشور گفت: هیچ اثر یا اطلاعاتی از غضنفر رکن‌آبادی در دسترس نیست.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سعید اوحدی عصر امروز در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد هدف از سفر خود به لرستان را دیدار با خانواده‌ جان‌باختگان و مفقودان این حادثه عنوان کرد و اظهار داشت: هیچ اثر یا اطلاعاتی از غضنفر رکن‌آبادی سفیر سابق ایران در لبنان در دسترس نیست.

وی با بیان اینکه دولت عربستان باید پاسخگوی مفقودان این حادثه باشد، افزود: در حال حاضر 25 زائر کشور ایران مفقود هستند که از این تعداد چهار نفر از آن‌ها متعلق به استان لرستان است.

رئیس سازمان حج و زیارت کشور گفت: در حال حاضر ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور تشکیل‌ شده و بنا است که مراسم اربعین حسینی(ع) امسال به نام جان‌باختگان حادثه منا برگزار ‌شود.

وی اظهار داشت: در ستاد مرکزی اربعین اقدامات ارزشمندی برای اسکان زائران انجام‌ شده و بیش از 240 هیئت عزادار برای پذیرایی از زائران در مرزهای مهران، شلمچه و چزابه مستقر می‌شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت کشور گفت: بنا به تصمیم کشور عراق امسال تنها با داشتن گذرنامه معتبر با اعتبار 6 ماهه و ویزای کشور عراق امکان ورود به مرزها وجود دارد.

اوحدی اظهار داشت: در رابطه با مسئله اربعین، چهار کمیته را ما به عهده‌داریم، ولی مسئولیت رسمی آن با وزارت کشور است.

این مسئول با اشاره به اینکه DNA بستگان خانواده‌های مفقودان حادثه منا و کسانی که بدون مجوز در عربستان دفن شده‌اند در قالب یک فرآیند علمی و متناسب با استانداردهای روز به عربستان فرستاده شده است، گفت: دولت عربستان موظف شده، فرآیند تخصصی تطبیق DNA را انجام دهد و نتایج آن را ظرف مدت 10 روز اعلام کند.

اوحدی افزود: امیدواریم هرچه سریع‌تر از طرف دولت عربستان نتایج این فرایند اعلام شود، تا بخشی از نگرانی‌های مردم ما در رابطه با مفقودان حادثه منا برطرف شود.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید