به گزارش خبرگزاری بسیج، حمیدرضانعیمی درباره نمایش «ترور» و معرفی آن به مخاطب گفت: نمایش «ترور» سی و سومین نمایش از گروه تئاتر «شایا» است که به روی صحنه میرود نویسندگی و کارگردانی این نمایشنامه بر عهده من بوده است و قرار است در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا شود. این نمایش درباره زندگی و تنهایی یک تروریست است که انتخاب خودش را انجام داده است و در کشتن شخصی که در نظر دارد هیچ شکی ندارد اما مادر این تروریست معتقد است فرزند وی سی و پنج سال پیش در هنگام تولد مرده است چون جسدش دفن نشده است این جسد هر لحظه در دست شیاطین قرار گرفته است که در این مسیر با دختری آشنا میشود.
وی در ادامه افزود: این بخشی از داستان نمایش «ترور» است. تمام سعی من این بود که لحظاتی را برای تماشاگر روایت کنم که اگرچه گرتهبرداری از تاریخ است اما نمایشنامه من مشخصاً تاریخی نیست بلکه من تاریخ را بر روی میز اکنون قرار دادهام و قرار است مخاطب تاویل من را ببیند و به تعدیل خودش دست پیدا کند تاریخ کار خود را انجام داده است و من آن را تحریف نمیکنم.
نعیمی ادامه داد:من با نگاه دیگری روابط را کشف میکنم آن ناپیداهایی که احساس کردهام در تاریخ وجود دارد.قرار نیست بگویم شخصیتی بد بوده و حالا خوب است و یا بر عکس، من به این سمت نخواهم رفت. درک پیچیده روانی اشخاص در قضاوتهای شان و در انتخاب هایشان که گاه ممکن است این انتخاب خطای تراژیک یک انسان باشد بزنگاهی است که متعلق به هیچ دوره زمانی نیست. تا پیش از شهادت امام علی (ع) افراد زیادی بودهاند که ترور شدهاند بعد از امام علی (ع) افراد زیادی تا به این لحظه مورد ترور قرار گرفتهاند. گذشته از این که بخواهیم وارد قضاوت شویم که سایر افراد خوب یا بد بودهاند. آن فردی که مورد ترور واقع میشود نقطهای است که من در این نمایش به آن توجه کردهام.
کارگردان نمایش «سقراط» گفت: یکی از دوستان گفت دکورتان خیلی خوب شده است مگر میخواهی مکبث را اجرا کنی گفتم بله برایم چه فرقی دارد؟! نباید نمایش این چنینی را سطحی دید و اجرا کرد. خدا میداند که دارم هزینه میکنم که تماشاگر در داخل سالن بیاید صدای خوب بشنود.
نعیمی با اشاره به اینکه گروهش چندین ماه برای این نمایش با حداقل موارد با جان و دل و عشق کار میکنند گفت: مسئولان ما مسئولان بیهوش و حواسی هستند. این گروه سه ماه تمام روزی حداقل هشت ساعت برای یک نمایش مذهبی تلاش کردهاند. اگر این افراد ایدهشان یک نمایش سطحی بود در مدت زمان بسیار کم کارشان را به اتمام میرساندند. باید سرتا پای این افراد را که برای فرهنگ و موضوعات این چنینی که این گونه تلاش میکنند طلا بگیرند.
وی در پایان خاطر نشان کرد:اگر بگویم چه رقمی با من بسته شده که حتی هزینه دکور و لباسهایم هم نمیشود،باورتان نمیشود. ضمن اینکه میدانستم این موضوع حساس است تلاش کردم تا یک تئاتر خوب و با کیفیت و استاندارد را به روی صحنه ببرم. بسیار دقت کردم تا خدایی نکرده درروزهای آینده یک نفر جملهای نگوید تا با ناجوانمردی حال من را بگیرند که نمایش را فدای یک سری مسائل حقیر کنیم. برای این نمایش پنجاه نفر در حال کار هستیم. نزدیک به بیست و سه نفر پشت صحنه تلاش میکنند و باقی به روی صحنه هستند تمام اینها سه ماه است با نون و پنیر و کلوچه و چای و این موارد ساده سرپا هستند، اما با عشق کار میکنند.