انتشار تصاویر یک آشپز محلی در هند که دستش را در روغن داغ فرو می کند، سوژه رسانه های اجتماعی شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، یک آشپز 60 ساله هندی در شهر «الله آباد» ایالت اوتار پرادش این کشور، 40 سال است که با شیوه ای عجیب آشپزی می کند.
وی بدون استفاده از قاشق و یا ملاقه، دست خود را در روغن داغ با حرارت 200 درجه سانتیگراد فرو کرده و به راحتی آشپزی می کند.
این آشپز معتقد است، کار وی، سرعت عملش در آشپزی را بالا برده، بدون آن که دستش تاول زده و یا آسیب ببیند.
انتشار تصاویر این آشپز هندی به طور گسترده مورد توجه کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفته است.
تصاویر این آشپز هندی را می توانید در زیر مشاهده کنید:
منبع: خبرگزاری تسنیم
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار