به گزارش خبرگزاری بسیج، محمد حسین فرهنگی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (24 آبان 94) گفت: خلأهای قانونی و ضعف در نظارتها باعث شده است وحدت ملی به شدت آسیبپذیر شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر تمدن نوین اسلامی و معرفی آن به جهانیان تأکید کردند آنچه این ایده را محقق میکند همبستگی است نه پیامهای ضد وحدت.
وی افزود: توجه به قومیتهای مختلف در کشور و اعتماد به آنها بر خلاف تصور برخی باعث انسجام اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی میشود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در قانون مجازات اسلامی برای توهین به یک فرد و حتی یک کودک و یک مقام مسئول جرم انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده است اما برای توهیم به میلیونها انسان هیچ حکم قانونی وجود ندارد دادستان هم با عنوان مدعیالعموم ورود پیدا نمیکند و مسئولانی هم مانند مسئولان صدا و سیما نیز نظارت کاملی بر اقدامات زیر مجموعههای خود ندارد.
فرهنگی خاطر نشان کرد: وضعیت امروز اقوام ایرانی به اینگونه است که سنگهای را بستهاند و سگها را رها کردهاند.
وی با اشاره به وضعیت شبکههای اجتماعی در فضای مجازی گفت: این شبکهها در حالت برزخ قرار دارند نه کسی راهکاری برای آنها ارائه میکند و نه اقدام کنسولی وجود دارد و در کنار آثار مثبت گسترده به امکانی برای جرم سفید تبدیل شده است.
عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: خلأ ارزشگذاری باعث شده تا هیچگونه نظارتی در ارتباط با شبکههای اجتماعی وجود نداشته باشد ما نمیتوانیم از پرواز پرندگان از بالای سرمان جلوگیری کنیم اما میتوانیم از لانه کردن آنها از خانه خودمان پیشگیری کنیم. در بومی سازی این ابزارهای نوین هم میتوان خلأها را پوشش داد و هم میتوان آنها نظارتپذیر کرد.
فرهنگی با بیان اینکه تشویش گسترده اذهان در رابطه با جایگاه نمایندگی مجلس در جریان است، خاطر نشان کرد: نمایندگان مجلس به طور گسترده و با انگیزههای مختلف در معرض انتقادهای نادرست و پردازشهای نامناسب قرار میگیرند.
وی ادامه داد: نمایندگی مردم در هر دوره 4 ساله است تداوم تخطئه آن باعث کاهش مشارکت مدرم در انتخابات میشود و لازم است نهادهای مسئول در این زمینه تمهیدات مناسبی داشته باشند.
عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: رکود اقتصادی باعث توسعه شکاف طبقاتی میشود به دولت هشدار میدهم که تنها ارائه بسته به صورت شفاهی و مجمل کافی نیست باید با نگاهی صحیح به راهبرد و چشمانداز اقتصادی و اجتماعی کشور اقدامات اجرایی سریعی تبدیل شود.
فرهنگی خاطر نشان کرد: باید از فشار مالیاتی مضاعف بر فعالان اقتصادی که دارای توان اندکی هستند اجتناب شود که در بسته ارائه شده توسط دولت از هیچ یک از این موارد خبری نیست.
وی افزود: 70 درصد پروژههای عمرانی اشتغال ناقص دارند و تنها حدود 5 درصد از کارخانجات با ظرفیت کامل کار میکند . دولت به جار تقلیل گرایی و متمرکز شدن بر وامةای مصرفی مانند وام خودرو به توانمندیها و ارائه تسهیلات تولیدی و حمایتی متمرکز شود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت از متقاضیان اشتغال در کشور حمایت کنند و آنها را بیپناه و بدون چشمانداز روشنی رها نسازد. ما مصوبه مجلس را در این باره داشتیم که به علت مخالف تمام قد دولت چند سال است در مجلس خاک میخورد و نهایی نمیشود.
فرهنگی اضافه کرد: در مورد جمعیت سالخورده و کهنسال کشور نیز باید برنامه داشت که نه دولت و نه مجلس و نه نهادهای 26 گانه به آن اهتمام نمیورزند.
وی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه انتخابی خود در بخش های مختلف از مسئولان خواستار رسیدگی به مشکلات و حل آنها شد.