خبرهای داغ:
یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس:

رزمندگان ایرانی در سوسنگرد حماسه عاشورایی آفریدند

یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس گفت: مقاومت رزمندگان ایرانی در سوسنگرد یک حماسه عاشورایی بود.
کد خبر: ۸۵۹۴۹۰۱
|
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۲
رزمندگان ایرانی در سوسنگرد حماسه عاشورایی آفریدندبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدانف هم‌زمان با ۲۵ آبان ماه مصادف با آزادسازی سوسنگرد از حصر خود در سال ۱۳۵۸، جمعی از رزمندگان استان همدان که در این عملیات حضور داشتند ظهر دوشنبه در نشستی خبری گردهم آمده و به بیان وقایع این رویداد بزرگ جنگ تحمیلی پرداختند.

یکی از رزمندگان حاضر در این عملیات با اشاره به اینکه ابرقدرت‌ها وقتی نتوانستند از طریق سیاسی پس از انقلاب اسلامی به اهداف خود برسند با تحریک عراق وارد جنگ نظامی با ایران شدند، گفت: این کشور از سه منطقه خوزستان، اسلام و کرمانشاه به ایران حمله کرد.

قاسم آرتیمانی ادامه داد: استان خوزستان به دلایل شرایط توپوگرافی خاص خود بیشترمورد هجوم دشمن قرار گرفت.

وی با اشاره به ماجرای حصر سوسنگرد در آبان ۵۸ اظهار داشت: از استان همدان سه اکیپ به این منطقه اعزام شدند که این افراد حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر را شامل می شدند و آموزش‌های اولیه را در پادگان منتظران مهدی می‌دیدند.

وی گفت: در ابتدای جنگ آمادگی نظامی و حتی آموزش لازم را ندیده بودیم به‌طوری‌که تجهیزات نظامی که در این پادگان به ما آموزش داده می‌شد برای اولین بار از کارتن باز شد.

این پیشکسوت عرصه ایثار و شهادت گفت: نقش رهبر انقلاب در ساماندهی نیروها برای آزادسازی شهر سوسنگر بسیار موثربود و از طرفی شهید مدنی نیز که در آن دوران امام‌جمعه تبریز بود از طریق نیروهای آذری متوجه کارشکنی‌های بنی‌صدر در حضور تیپی از ارتش در این عملیات شد و بااطلاع به امام خمینی(ره) موجب شرکت دوباره ارتش در این عملیات شد.

وی بیان داشت: بسیاری از مردم سوسنگرد از شهر دفاع می‌کردند و عده‌ای از مردم نیز در حال فرار از شهر بودند و با کمبود اسلحه مواجه بودیم به‌طوری‌که مجبور شدیم اسلحه ارتشی‌هایی که به عقب می‌رفتند را بگیریم و با بعثی‌ها مقابله کنیم.

آرتیمانی گفت: عراقی‌ها به چیزی رحم نمی‌کردند و خانه‌ها را غارت می‌کردند اما در مقابل رزمندگان ایرانی علی‌رغم نداشتن آذوقه به اموال و مواد غذایی که در مغازه‌ها رها شده بود مگر با اجازه رهبر کبیر انقلاب اسلامی دست نزدند.

وی تأکید کرد: آزادسازی سوسنگرد در ماه محرم روی داد و درواقع مقاومت رزمندگان ایرانی در سوسنگرد یک حماسه عاشورایی بود.

وی در خصوص لزوم بها دادن به جوانان در کشور گفت: جوان‌گرایی باید به یک فرهنگ در انقلاب اسلامی تبدیل شود.

یکی دیگر از رزمندگان همدانی که در این عملیات با ۱۷ سال سن حضور یافته بود، بابیان فضای شهر محاصره‌شده سوسنگرد در این عملیات بیان داشت: سوسنگرد در این عملیات به محاصره تانک‌ها درآمده بود به‌طوری در کوچه و خیابان با توپ شلیک می‌کردند.

محمد فرهادی ادامه داد: در اولین روز حصر این شهر با همکاری شهید سعید اسلامیان که تنها ۲۰ سال داشت موفق به انهدام ده ها تانک در یکی از ورودی‌های شهر شدیم و شهید اسلامیان مرد شماره دو نبرد سوسنگرد نقش مهمی در آزادسازی این شهر داشت.

وی در خصوص سپردن مسئولیت‌های دوران جنگ تحمیلی به جوانان امروزی در کشور گفت: جوانان امروزی نیز اگر به کشورشان تعدی شود بازهم به میدان می‌روند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار