۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:05
کد خبر : 8594938
۱۱:۴۴

۱۳۹۴/۰۸/۲۵

سفر وزیر اطلاعات به استان

وزیر اطلاعات، صبح امروز وارد استان کردستان شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین "سید محمود علوی" وزیر اطلاعات، صبح امروز وارد استان کردستان شد و در ابتدا باحضور در دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان کردستان با آیت الله حسینی شاهرودی دیدار کرد.

علوی با ابلاغ سلام گرم ریاست جمهوری به مردم و مسئولان استان کردستان گفت: خوشبختانه امنیت خوبی در استان کردستان برقرار است و این جز با همدلی مدیران استان در حوزه های نظامی، امنیتی، قضایی و سایر دستگاهها و درایت نمایندگی ولی فقیه میسر نیست.

وی همدلی مسئولان را زمینه ساز ایجاد آرامش بیشتر در فضای کشور و پیش برد کارها عنوان کرد و افزود: مردم وقتی ببینند مسئولان با هم همدل و هم افزا هستند، دلگرم می شوند و دلگرمی مردم پیشرفت در امور استان و کشور را در پی دارد.

آیت الله حسینی شاهرودی هم ضمن خیر مقدم به وزیر اطلاعات از عملکرد دستگاه های امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و قضایی استان به ویژه تلاش های شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) تقدیر کرد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید