به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، در این کارگاه آموزشی مسئول نمایندگی سپاه ناحیه بندرعباس به ویژگی های یک بسیجی اشاره نمود و گفت: تقوا و ایمان از ویژگی های یک بسیجی است که بسیجیان باید به این امر مهم توجه نمایند.
حجت الاسلام درویشی با اشاره به اینکه بسیج شجره طیبه است , افزود: بسیج یعنی شجره طیبه ای که آنقدر تنومند شده است که هیچ دشمنی قادر نیست آن را از بین ببرد.
وی تصریح کرد: امام بزرگوار در سال 1358 با پیش بینی الهی خود فرمان تشکیل بسیج مستضعفین را صادر نمودند که الحمد الله امروز شاهد شکوفایی و به ثمر نشستن این شجره هستیم، لذا میطلبد همه بسیجیان عزیز و آحاد ملت عزیز ایران قدردان این نعمت بزرگ باشند و با اقتدا به مولای بسیجی مان یعنی امام خامنه ای عزیز شاهد فتح قله های بزرگتری باشیم و بسیج را در سرتا سر گیتی انتشار دهیم.
در ادامه, حسینی مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه بندرعباس به جایگاه و نقش روابط عمومی اشاره نمود و گفت: روابط عمومی در انتقال پیام و اطلاعات نقش مهمی دارد که ما باید به آن توجه لازم داشته باشیم. چراکه اگر ما روابط عمومی خوبی داشته باشیم در انتقال پیام و اطلاعات موفق هستیم.
این مقام مسئول افزود: هفته بسیج , هفته به اقتدار گذاشتن عملکرد و دستاوردهای بسیج است. بر نامه های امسال باید باشکوهتر از سال گذشته بر گزار گردد. دراین هفته باید بر نامه ها و عملکرد بسیج رابه مردم اطلاع رسانی کنیم.
وی از رسانه ها خواستند که با روابط عمومی سپاه ناحیه بندرعباس , همکاریشان در این هفته بیشتر کنند.
در این کارگاه آموزشی , شرکت کنندگان با نحوه تهیه و تنظیم و ارسال خبر- پوشش خبری و اطلاع رسانی بر نامه ها آشنا شدند.