۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
23:14
کد خبر : 8596602
۲۱:۵۵

۱۳۹۴/۰۸/۲۹

همایش پیاده روی خانوادگی بسیجیان در بوشهر برگزار شد

همزمان با آغاز هفته بسیج همایش پیاده روی خانوادگی بسیجیان روز جمعه با حضور قشرهای مختلف بسیج و خانواده های آنان در بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، در این پیاده روی خانوادگی، بسیجیان بوشهر از میدان رئیسعلی دلواری تا پارک ساحلی شورا مسافت بیش از دو کیلومتر را پیمودند و به قید قرعه به تعدادی از بسیجیان جوائزی اهدا شد.

فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته بسیح اظهار کرد: برنامه های نخستین روز از این هفته با شعار بسیج، ولایت، انتظار با هدف گسترش سلامتی، تندرستی و نشاط اجتماعی با ورزش همگانی و نشر، ترویج و اهمیت دادن به سلامت جسمانی برگزار شد.

سردار فتح الله جمیری افزود: 850 برنامه در نواحی مقاومت بسیج در دوهزار رده مقاومت نیز برنامه های مختلف بصیرتی، تاکتیکی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: محرومیت زدایی از چهره مناطق محروم و روستاها از رسالت ها و ماموریت های بسیج است که در این ارتباط امسال طرح های عمرانی، آموزشی و فرهنگی در این نقاط اجرا شده است.

فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر با اشاره به فعالیت های بسیجیان در حوزه سلامت گفت: در حوزه توسعه بهداشت و درمان و ارائه خدمات درمانی بسیج در قالب برنامه های گوناگون با اعزام پزشکان بسیجی به نقاط محروم خدمات ویژه ای به نیازمندان ارائه می کنند.

جمیری افزود: برگزاری یادواره شهدای ورزشکار، همایش مشترک طلاب و دانشجویان، راویان فتح و خطبه خوانی حضرت زینب، آمران به معروف و ناهیان از منکر، اجتماع بزرگ بسیجیان استان و عطر افشانی گلزار شهدا، برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و دستاوردها و محصولات اقتصادی از برنامه های مهم این هفته در استان بوشهر است.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید