۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:30
کد خبر : 8597964
۱۵:۴۷

۱۳۹۴/۰۹/۰۱

زورگیری، حین فرار از دست پلیس

مردی که در حین فرار از دست پلیس اقدام به زورگیری کرد،‌ با شلیک 12 تیر جنگی متوقف شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، ساعت 18 شب گذشته ماموران کلانتری 108 نواب در حین گشت زنی میدان جمهوری متوجه فروش مواد مخدر از سوی راننده یکدستگاه خودروی پرشیا می‌شوند.
 
 
عوامل نیروی انتظامی تهران بزرگ سریعا وارد شده و به راننده دستور ایست دادند که وی هیچ گونه توجهی نداشت و از محل مذکور با سرعت فرار نمود.
 
 
راننده متهم با سرعت سرسام اوری، دیوانه وار به اموال عمومی آسیب می‌زد و فرار می‌کرد تا اینکه خودرویش متوقف شد و وی با تهدید قمه توانست موتورسیکلتی را زورگیری کند و به فرارش ادامه دهد.
 
 
البته فرار این سوداگر مرگ دوام چندانی نداشت، چراکه ماموران با شلیک 12 تیر جنگی متهم را در تقاطع کارون متوقف کرده و پسر جوان قبل از دستگیری درگیری با پلیسف زمینگیر شد.
 
 
سرهنگ سیروس کتابعلی سرکلانتر هشتم پلیس پایتخت درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: متهم 20 ساله که از مواد فرشوان سابقه دار محدوده نواب بود پس از تشکیل پرونده جهت تحقیقات بیشتر در اختیارماموران پایگاه هشتم پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید