۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:56
کد خبر : 8598239
۰۸:۲۲

۱۳۹۴/۰۹/۰۲
فرمانده سپاه مرند:

بسیج سازندگی بهترین مسیر هدایت امکانات است

خبرگزاري بسيج: فرمانده سپاه مرند همزمان با هفته بسیج در نشست تشریح برنامه های بسیج سازندگی این سپاه در طول هفت ماه نخست سال جاری، گفت: بسیج سازندگی بهترین مسیر هدایت امکانات به مناطق محروم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، جواد قهرمانزاده با تاكيد به اينكه ما باید در این عرصه تلاش مضاعف داشته باشیم، افزود: هر جامعه‌اى از چنين سرمايه‌ بزرگ برخوردار باشد، بدون هيچ ترديدى مي تواند به برترين قله‌هاى عزت برسد.

وي با قدرداني از همه بسیجیان فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی، خدمتگزارى و توان خدمتگزارى را نعمت و هديه اي الهي خواند.

قهرمانزاده برگزاری کلاس های آموزشی و مشاوره ای ازدواج و اقزایش موالید، کمک به سازندگی و محرومیت زدایی با اجرای اردوهای یک روزه، ساخت خانه محروم در روستای هرزند، تسهیل در ازدواج آسان و اعزام دو تیم پزشکی و درمانی به مناطق محروم و کم برخوردار را بخشي از فعاليت هاي بسيج سازندگي سپاه مرند برشمرد.

وی با اشاره به فعالیت های این سپاه در عرصه اعطای وام اقتصاد مقاومتي، تصريح كرد: بسیج سازندگی در عرصه های دامپروری، کاشت گیاهان دارویی، پرورش و تولید قارچ، تولید ورمی کمپوست، پرورش آبزیان، محصولات گلخانه ای، بسته بندی، ریسندگی و بافندگی و اصلاح باغات، مبلغ 16 ميليارد و 740 ميليون ریال تسهیلات به بسیجیان واجد شرایط اعطا كرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید