
به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی، حجت الاسلام توحیدی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه گرمی درنشست روشنگری كه به همت حوزه بنت الهدي خواهران گرمي با محوریت استکبار ستیزی، در محل نماز خانه اين حوزه برگزار شد اظهار كرد: فرهنگ بسیجي فرهنگ بصيرت، معنویت وشجاعت است.
وي با بيان اينكه بسیج یکی از معجزات انقلاب و از کارهای عظیمی بود كه امام(ره) با تدبیر حکیمانه این نهال پر ثمر را بوجود آورد اظهار كرد: بسیجیان در همه صحنه ها با ایمان و اخلاص ظاهر شده اند و براي برآورده شدن آرمان هاي انقلاب با تقكر بسيجي و با خلوص نيت عمل كرده اند.
وی در بخش ديگري از سخنان خود نقش اقتصاد مقاومتی را تنها راه علاج کشور درمقابل تهدیدها و توطئه های دشمنان عنوان كرد و گفت: اقتصاد باید طوری مقاوم سازی شودتا در مقابل کوچکترین تهديد و عوامل خارجي به لرزه در نیاید.
وي با بيان اينكه دشمن از طريق نفوذ فرهنگی و اقتصادی دست بكار شده و این نفوذ به نوبه ی خود خطرناکتر است افزود: تعامل با آمریکا مشكلات ما را در زمینه اقتصاد، سیاست و سایر مسائل حل نخواهدکرد و پیشرفتی هم نخواهیم داشت.
در پایان به پرسشهای بسیجیان در مورد شبکه های اجتماعی، توسط حجت الاسلام و المسلمين توحيدي پاسخ داده شد.