جواد فاتحی فرمانده پایگاه پیامبر اکرم (ص) خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در رابطه با بهره نبردن دولت از ظرفیت بی نظیر بسیج و سپاه پاسداران در رابطه با اقتصاد مقاومتی و بی توجهی نسبت به این مسئله مهم با توجه به تاکیدات و بیانات مقام معظم رهبری بیان کرد: متاسفانه دولت از ظرفیت های بسیج دراقتصاد مقاومتی استفاده نکرده است.
وی افزود: بسیج در بحث اقتصاد مقاومتی تابع دستورات مقام معظم رهبری است و دولتمردان نیز باید به ندای رهبر لبیک گویند و هرچه بیشتر دستورات ایشان را در این زمینه عملی کنند.
فرمانده پایگاه پیامبر اکرم (ص) تصریح کرد: اگر از ده سال پیش که مقام معظم رهبری بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند دولتمردان به خوبی عمل می کردند وضعیت حال ما اینگونه نبود پس مسوولین باید بیشتر بیندیشند و دستورات را کاملا و به صورت دقیق اجرا کنند تا آسیبی به مملکت نرسد.
وی با اشاره به طرح های آمریکا برای نفوذ به ایران و نقش موثر نیروهای بسیجی برای جلوگیری از حادثه، گفت: بحث نفوذ کشورهای غربی برجام از قبل بوده و بعد از توافق، خطرش بسیار بیشتر شده است.
فاتحی خاطر نشان کرد: امام خامنه ای مسئله نفوذ را مجددا به همه گوشزد کردند آنها می خواهند با نفوذ خود استقلال و فرهنگ ما را از بین ببرند اما ما باید تذکرات رهبری را سرلوحه کار خود قرار داده و به ریسمان محکم اسلام چنگ زده و آن را به تمام جهان صادر کنیم.