دلاکه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی اظهارکرد: این همایش پیاده روی به مناسبت هفته بسیج روز جمعه 8 آذر در روستای نوغاب از ساعت 7 و 30 دقیقه صبح آغاز می شود.
وی یادآور شد: علاقه مندان به حضور در این همایش می توانند برگه های ثبت نام که مربوط به قرعه کشی جوایز می باشد را از ابتدای ورودی تهیه و در خط پایان به صندوق های تعبیه شده بیندازند تا در قرعه کشی شرکت داده شوند.
دلاکه همچنین با اشاره به استقبال بسیار خوب مردم نوغاب از چنین برنامه هایی گفت: بدون شک نشاط و شادابی که چنین برنامه هایی به انسان می بخشد بسیار لذت بخش است به خصوص اینکه افراد با خانواده خود در آن حضور پیدا می کنند.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج نبی اکرم(ص)تصریح کرد: دراین همایش پیاده روی خانوادگی جوایز و هدایایی در نظر گرفته شده که در پایان به قید قرعه به حاضران اهدا خواهد شد.
وی یاداور شد : ارتقاء شاخص سلامت جسمی و روحی شهروندان از طریق شرکت در فعالیت های ورزشی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و بهینه سازی اوقات فراغت از دیگر اهداف این همایش است.
وی در پایان از عموم مردم استان دعوت کرد تا در این همایش خانوادگی حضور یافته و لحظات خوبی برای خود رقم بزنند.