۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:15
کد خبر : 8600807
۲۰:۳۸

۱۳۹۴/۰۹/۰۵

ورزشکاران ادامه دهنده راه شهدا باشند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپل ذهاب گفت: ورزشکاران می توانند با تلاش و کوشش خود در میدان های ورزشی ادامه دهنده راه شهدای ورزشکار باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از سرپل ذهاب، حجت الاسلام اسماعیل شامحمدی روز چهارشنبه در یادواره 26 شهید ورزشکار سرپل ذهاب که با حضور خانواده های معظم شهدا، جانباز، ایثارگران و بسیجیان ورزشکار در بقعه متبرکه احمد ابن اسحاق (ره) برگزار شد افزود: دستاوردهای جنگ تحمیلی برای یک زمان خاص نیست و رمز ماندگاری و بقای نظام اسلامی نیز حاصل تفکر بسیج در عرصه های مختلف است.

وی آرامش نظام اسلامی را مرهون ایثارگری ها و رشادتهای رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس ذکر کرد و اظهار داشت: به برکت خون شهدا نظام اسلامی با وجود دسایس سازمان یافته دشمنان ثابت و استوار به حیات جاودانه خود ادامه می دهد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مقاومت سرپل ذهاب بیان کرد: برگزاری یادواره های شهدا در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ شهید و شهادت در جامعه موثر است و لازم است تا یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی همواره در جامعه زنده و جاوید باشد.
حجت الاسلام شامحمدی افزود: توکل به خدا، از خود گذشتگی، رهبری امام و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و وحدت کلمه رمز ماندگاری نظام اسلامی در برابر ئوطئه های دشمنان است.
وی گفت: شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس با تفکر بسیجی بر دشمن بعثی غلبه کردند و در نهایت نیز پیروز این نبرد سخت بودند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید