۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
07:37
کد خبر : 8601328
۱۳:۴۸

۱۳۹۴/۰۹/۰۷
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر 16 زرهی استان قزوین:

وحدت و یکپارچگی جلوه شاخص پیاده رویی اربعین حسینی است

امیر عبدالرضا شهری فرمانده قرارگاه عملیاتی ارتش 16 زرهی استان قزوین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به تاثیر پیاده رویی اربعین عنوان کرد: قبل از آنکه این پیاده روی و تجمع عظیم پیام ویژه ای برای سایر مردم دنیا داشته باشد باید توجه کنیم که این حضور بر شرکت کنندگان چه تاثیری دارد.

وی ادامه داد: آنها که در این تجمع حضور پیدا می‌کنند قلبی سرشار از یاد خدا و دلی در گرو ائمه علیه‌اسلام دارند و آرامشی که از این سفر حاصل می کنند اصلا قابل وصف نیست و به عبارت واضح تر سفر خود سازی  و تاثیر گرفتن از آموزه های دینی می باشد.

شهری در ادامه با اشاره به نگاه دولت‌ها مستکبر نسبت به پیاده رویی اربعین عنوان کرد: از طرفی ما به دنیا می گوییم که مسائل اعتقادی سرلوحه در تمامی اقدامات ما می باشد و هر قدرتی که داریم مدیون ائمه می دانیم.

این مقام مسئول با بیان این موضوع که نشان دادن وحدت و یکپارچگی موضوع مهم این پیاده روی است گفت: این حضور نشان می دهد که داعش و گروه های حاضر در منطقه هیچ تاثیری بر عمق ارادت شیعیان ندارد و این تهدیدات تنها فرهنگ ایثار و شهادت را تقویت می کند و اسلام ناب هرگز رنگ نمی بازد و به صورت واضح تر اینکه اسلام ناب همواره توسط خود خداوند حفاظت می شود. 

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر 16 زرهی با اشاره به مفاهیم بلندی که  امام حسین (ع) آنها را در دل تاریخ نهادینه کرده اند گفت: بدیهی است که امام حسین در طول تاریخ بشریت تنها شخصیتی است که تمام و کمال آنچه داشت در راه رضایت خداوند در طبق اخلاص گذاشت و همین اخلاص در عمل سبب شد تا در طول تاریخ و در دوره های مختلف زمانی عاشقان ایشان روز به روز کسرت یابند و راه ایشان همواره ادامه داشته باشد.

امیر شهری تصریح کرد: استقبال مردم از حضور در تجمع روز اربعین به حدی است که گویا این واقعه همین 40 روز پیش رخ داده است، هر که در راه خدا مخلصانه چیزی بدهد خداوند هرگز نمی گذارد که آن موضوع از یاد ها برود حال آنکه  امام حسین این گذشت را به حد اعلا انجام داد.

1004/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید