۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:03
کد خبر : 8601625
۱۱:۱۰

۱۳۹۴/۰۹/۰۸
معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان:

آموزش و پرورش تاثیر بسزایی در تعلیم کودکان دارد

آموزش و پرورش نقش و تاثیر بسزایی در تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان داشته و در این زمینه اقدمات اساسی انجام می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، فریدون واحدی، در آئین تودیع و معارفه مدیران کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل اظهار داشت: با توجه به رسالت کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضروری است تا تعامل و همکاری این نهاد با آموزش و پرورش توسعه یابد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش و پرورش نقش و تاثیر بسزایی در تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان داشته و در این زمینه اقدمات اساسی انجام می‌دهند که با توجه به این امر نیازمند افزایش مشارکت این دو نهاد هستیم تا با استفاده از ظرفیت‌های آنها بتوانیم در امورات تربیتی کودکان و نوجوانان به نتایج شایسته‌ای دست یابیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از افزایش تعامل و همکاری کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان با آموزش و پرورش خبر داد و افزود:‌ در این زمینه مصمم بوده و تلاش می‌کنم تا با برنامه‌ریزی‌های و رایزنی‌های لازم با مسئولان آموزش و پرورش در این زمینه گام‌های جدی را برداریم.

وی افزایش تعامل و مشارکت با آموزش و پرورش را جزو برنامه‌ها و سیاستگذاری‌های کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان دانست و تصریح کرد: در صورت تداوم و تقویت این همکاری‌ها کودکان و نوجوانان با استفاده از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استعدادهای خود را در حوزه‌های هنری، فرهنگی و ادبی پرورش می‌دهند که این امر از اهداف اصلی کانون است.

واحدی با قدردانی از تلاش های مربیان کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت:‌ این افراد با کمترین حقوق خدمات بسیار مهم و قابل ملاحظه‌ای به کودکان و نوجوانان ارائه می‌دهند و تاثیر بسزایی در فرایند تعلیم و تربیت آنها ایفا می‌کنند که امیدواریم با تداوم این فعالیت‌ها و خدمات‌رسانی در این زمینه شاهد نتایج مثبت بیشتری باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید