۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
12:39
کد خبر : 8601871
۱۷:۲۴

۱۳۹۴/۰۹/۰۸
کارشناس مسایل سیاسی:

داعش پاچه صاحبان خود را گرفت

خبرگزاری بسیج: یکی از کارشناسان مسائل سیاسی در جمع پایوران سپاه غدیر تبریز گفت: در بحث حملات تروریستی در فرانسه داعش پاچه ایجاد کنندگان خود را گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، احمد پورخردمند با اشاره به مطالب رهبر فرزانه انقلاب در خصوص اینکه دود این آتش به چشم ایجاد کنندگان خود خواهد رفت، افزود: دستگیری یکی از عوامل این حادثه تروریستی نشان می دهد که همان فرد که در بحث ترورهای کثیف خود علیه مسلمان در کشور سوریه نقش داشت در بحث اتفاقات کشور فرانسه نیز نقش داشته است.

وی با اعلام حمایت مردم ایران و مسلمانان از همه مردمان بی گناه و مظلوم و محکوم کردن حرکات تروریستی، اظهار کرد: در بحث این حملات تروریستی دو فرضیه وجود دارد یکی عامل حملات تروریستی مثل بقیه کشورها و فرضیه دوم ساختگی بودن این حملات تروریستی مثل 11سپتامبر که البته این فرضیه می تواند خطرناک باشد.

پورخردمند به ائتلاف ضد داعش که نشان دهنده یک نمایش سیاسی است، اشاره و بیان کرد: این ائتلاف در ظاهر ائتلاف ضد تروریستی بوده و در واقع حمایت از مواضع تروریستی علیه مسلمانان و کشور سوریه است چراکه از موقع تشکیل این ائتلاف تنها مشاهده می شود در حملات هوائی علیه داعش تنها پنج درصد از مواضع خودروئی داعش هدف قرار گرفته و بقیه در بحث حمایت تسحیلاتی و مالی به این گروهک های تکفیری و داعش بوده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید