۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
00:37
کد خبر : 8602046
۱۳:۵۱

۱۳۹۴/۰۹/۰۹
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان:

16 آذرماه مدال افتخاری برای دانشجویان است

مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان گفت: 16 آذر ماه یک مدال و یک افتخار برای قشر دانشجو است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرگان، سید علی میرباقری صبح امروز در جلسه هم‎اندیشی و تشکل‎های دانشجویی دانشگاه‎های استان گلستان که به همت دانشگاه‎علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد ،با بیان اینکه 16 آذر ماه یک مدال و یک افتخار برای قشر دانشجو است، گفت: روحیه دانشجویی منشاء تحولات است و در زمان و فرصت مغتنم خود حادثه آفرین خواهد بود.

وی دانشجو را مظهر هوشیاری و فرهیختگی دانست و افزود: باید در اذهان عموم مردم شاخص‎های دانشجو زنده بماند.

مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری گلستان خاطرنشان کرد: دانشجو از ظرفیت عظیمی برخوردار است و مسئولان امر دانشگاه‎ها باید به مدیریت و ظرفیت قشر فرهیخته دانشجو توجه داشته باشند.

میرباقری ابراز داشت: قشر دانشجو در کنار امام(ره) در سال 1357 پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زدند و با مرور آن روزها در خواهیم یافت که بیشترین قشری که در آن ایام به خیابان‎ها آمد و تظاهرات می‎کردند دانشجویان  و جوانان 16 تا 24 سال بودند.

وی بیان داشت: آزاد اندیشی و عدم وابستگی قشر جوانان یک فرصت است که باید از ظرفیت‎های آن به درستی و در راستای استقلال و اقتدار نظام جمهوری اسلامی استفاده شود.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید