۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:30
کد خبر : 8604961
۱۱:۴۵

۱۳۹۴/۰۹/۱۸

تربيت وتعالي بسيج حوزه شيبكوه برگزار شد

مرحله دوم تربيت وتعالي عقيدتي سياسي حوزه مقاومت بسيج حضرت حمزه سيد الشهداء (ع) بخش شيبكوه شهرستان بندرلنگه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزار ي بسيج استان هرمزگان: مسئول نمايندگي ولي فقيه درسپاه ناحيه بندرلنگه در جمع بسيجيان بخش شيبكوه گفت: امر به معروف و نهي از منكر به صورت مستقيم و غير مستقيم صورت مي گيرد، يكي از راههاي امر به معروف و نهي از منكر به شكل غير مستقيم است كه آمر به معروف و ناهي از منكر صالح و با تقوا باشد.

حجت الاسلام علي عمراني افزود: آگاهي و بصيرت شرط اساسي امر به معروف و نهي از منكر است.

وي در ادامه خاطر نشان كرد: براساس مضمون كلام نوراني امام علي(ع) كسي كه مي خواهد هادي و راهنماي مردم باشد، اول بايد از خودش شروع كند اول خودش را تعليم بدهد.

مسئول نمايندگي ولي فقيه درسپاه ناحيه بندرلنگه در پايان تاكيد كرد: بهترين راه براي اين فريضه بزرگ اين است كه به واجبات عمل شود و از محرمات اجتناب شود، هرگاه آمر به معروف و ناهي از منكر از گناه پرهيز كند آنگاه كلامش نافذ خواهد بود و به نحواحسن  اين فريضه بزرگ را انجام خواهد داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید