به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از استان هرمزگان، تجلیل از جهادگران نمونه ( گروه های اداری ) با حضور بیژنی مسئول بسیج دانشجویی و حجت الاسلام والمسلمین احمدی نیا مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه دانشجویی هرمزگان برگزار شد، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمدی نیا، عنوان کرد: تمام رفتار پیامبر ( ص) جهاد فی سبیل الله بوده است و کار شما گروه های جهادی هم نیز فی سبیل الله است.
وی تصریح کرد: خدمت به خلق خدا یکی از بهترین کارهاست و این بهترین کار نزد خداست .
در ابتدای این مراسم جواد بیژنی مسئول بسیج دانشجویی هرمزگان، افزود: فلسفه بسیج و دلیل حضورمان دفاع و گسترش انقلاب اسلامی است و بهترین عمل در این زمینه فعالیت های جهادی است.
بیژنی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرموده اند: بهترین مبارزه با امریکا، خدمت به مردم است، یادآور شد: با فعالیت های شما گروه های جهادی و حضورتان، مردم می بینند و می فهمند انقلاب به فکر آنهاست و در خدمت آنهاست.
در ادامه گروه های جهادی به معرفی کارها و خدمات گروه های خود و همچنین نیاز های منطقه پرداختند.