۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:06
کد خبر : 8605065
۱۳:۳۵

۱۳۹۴/۰۹/۱۸
با حضور مسئولین:

برگزاری همایش تجلیل ازعاملین وزکات دهندگان

همایش تجلیل از عاملین وزکات دهندگان با حضورفرماندار، امام جمعه ، رئیس کمیته امداد وجمعی ازروحانیون منطقه در سالن اجتماعات فرمانداری پارس آبادبرگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج ازپارس آباد، همایش تجلیل از عاملین وزکات دهندگان با حضورفرماندار، امام جمعه ، رئیس کمیته امداد وجمعی ازروحانیون منطقه در سالن اجتماعات فرمانداری پارس آبادبرگزار شد.

در ابتدای این همایش معنوی، ارشد سعادتی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان پارس آبادگزارشی از عملکرد ستاد زکات شهرستان ارائه داد و گفت: زکات در اسلام، در راستای تأمین نیازمندیهای فقرا و نیازمندان و مصارف ضروری و عام المنفعه در جامعه اسلامی واجب شمرده شده است و امسال به لطف خدا وند متعال، مبلغ بیش از 140 میلیون تومان بعنوان زکات جمع آوری شده در استان رتبه اول را دارد.

احمدی فرماندار شهرستان پارس آباد ضمن تسلیت رحلت پیامبرگرامی اسلام (ص) ،شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (ع) ،مراسم برگزاری اربعین حسینی را یک مراسم سیاسی مذهبی دانست وافزود : این مراسم باعظمت خود موجب ترس استکبار جهانی شده و دشمنان نیز با به راه انداختن تبلیغات برای مخدوش کردن چهره اسلام و پیامبر گرامی اسلام (ص) کرده اند و ما نیز باید در مقابله توطئه های فرهنگی آنان هوشیار باشیم .

فرماندار پارس آباد عملکرد کمیته امداد را نشأت گرفته از مکتب غنی اسلام عنوان کردو افزود: در این شهرستان 2680 خانوار با 11 هزار نفر جمعیت تحت پوشش این نهاد قرار دارند که نیاز به کمک و همیاری افراد متمکن جامعه را میطلبد.

احمدی ضمن قدردانی از عاملین زکات این شهرستان با بیان اینکه در سال جاری بیش از 140 میلیون تومان بعنوان زکات جمع آوری شده که در استان رتبه اول را دارد. وی به کشاورزی بودن این منطقه نیز اشاره و خواستار اقدام جدی برای گسترش فرهنگ زکات در جامعه شد.

در ادامه : حجت الاسلام رشادی امام جمعه پارس آباد اهمیت زکات از منظر قرآن کریم را تشریح کردو گفت: زکات پس از نماز از اهم واجبات است که کمیته امدد حضرت امام (ره) و روحانیون در ترویج اهمیت پرداخت زکات بیشتر تلاش کنند.

امام جمعه پارس آباد خاطر نشان کرد: اگر زکات براساس تعالیم اسلامی پرداخت شود فقیری در جامعه پیدا نمی شود. وی ضمن قدردانی از زکات دهندگان از کمیته امداد خواست در خودکفایی مددجویان گامهای مؤثری بردارند.

خبرنگار: محمد جنگی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید