۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:08
کد خبر : 8605174
۱۵:۳۷

۱۳۹۴/۰۹/۱۸
مدیر کمیته‌ امداد نمین:

بهره مندی 353 نیازمند تحت پوشش از تسهیلات کارگشایی

برای رفع مشکلات اساسی این تعداد از خانواده‌های تحت پوشش بیش از 3 میلیارد و 950 میلیون ریال در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه‌ کارگشایی پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، حمید اکبریان، مدیر کمیته‌ امداد شهرستان نمین در جلسه بررسی اقدامات حمایتی کمیته امداد در راستای رفع مشکلات و نیازمندی‌های مددجویان شهرستان نمین اظهار داشت:353 نفر از خانواده‌های تحت پوشش و افراد نیازمند در شهرستان نمین از تسهیلات کارگشایی کمیته امداد بهره‌مند شده‌اند.

وی افزود: در راستای رفع مشکلات اساسی مقطعی این تعداد از خانواده‌های نیازمند بیش از 3 میلیارد و 950 میلیون ریال در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه‌ کارگشایی برای رفع نیازمندی‌های آنها پرداخت شده است.

مدیر کمیته‌ امداد شهرستان نمین تصریح کرد:‌ خدمات حمایتی کمیته امداد شهرستان با هدف رفع مشکلات و موانع موجود در زندگی خانواده‌های تحت پوشش و افراد نیازمند مستحق ارائه می‌شود تا در این زمینه با مشکلات زیادی مواجه نباشند.

اکبریان با بیان اینکه خیرین و نیکوکاران می‌توانند با سپرده گذاری حمایت‌های خود را با این نهاد اعلام کنند، گفت: طرح باقیات و صالحات از جمله‌ طرح‌هایی است که با سپرده گذاری خیران برای رفع مشکلات خانواده‌ها در قالب اعطای تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان ارائه می‌شود.

مدیر کمیته‌ امداد شهرستان نمین بیان کرد: خیران می‌توانند در قالب وام خیرین نیز حمایت‌های خود را از خانواده‌ نیازمند شناسایی شده اعلام کنند به گونه‌ای که در این طرح تسهیلات با نام فرد کمک کننده در اختیار خانواده‌ نیازمند قرار گرفته و اقساط این وام از سوی خیران به صورت قرض‌الحسنه پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه هدف اصلی از پرداخت تسهیلات کارگشایی تحکیم بنیان خانواده و جلوگیری از فروپاشی آنها است، تصریح کرد: تسریع و تسهیل در روند رسیدگی به مشکلات اقشار آسیب پذیر اساس کمیته‌ امداد است که می بایست در این زمینه به جد تلاش کنیم.

اکبریان با اشاره به اینکه با یاری هر چه بیشتر مردم شریف و نیکوکار می‌توانیم بر تمامی مشکلات خانواده‌های نیازمند فایق شویم، اظهار کرد: ریشه کنی فقر و محرومیت‌زدایی منطقه با مشارکت هر چه بیشتر آحاد مختلف مردم امکان پذیر است که امیدواریم خیرین و نیکوکاران بیش از پیش کمیته‌ امداد را در این امر مهم یاری کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید