در این نشست بر اهمیت تداوم آزادسازی سایر شهرهای استان الانبار و آغاز مرحله ازادسازی شهر موصل و حمایت از ارتش عراق تاکید شد.
روسای قوای سه گانه و تشکل های سیاسی همچنین بر تداوم روابط حسن همحواری و همزیستی با همه کشورهای همجوار و سایر کشورهای منطقه در راستای منافع عراق و استقلال و منافع مشترک و تقویت روابط با کشورهای عربی و تشکر از کشورهای حامی و پشتیبان عراق در مقابله با گروه تروریستی داعش تاکید شد.
در این نشست تاکید کرد: هرگونه حمایت یا پشتیبانی هر کشوری از عراق باید از طریق کانال های رسمی عراق و توافق با آن باشد و ورود یگان های نظامی ترکیه به خاک عراق بدون تفاهم یا توافق قبلی با دولت عراق قابل قبول نیست و نمی توان در مقابل آن سکوت کرد و عراق حق دارد تا از همه راههای مشروع برای دفاع از حاکمیت و یکپارچگی ارضی خود استفاده کند و از گام های دولت عراق در این زمینه حمایت می شود.
شرکت کنندگان در نشست درخصوص مهیا کردن همه شرایط برای برقراری آشتی و تداوم تلاش ها در این زمینه در راستای وحدت موضع و مشارک همه عراقی ها و حل همه مشکلات از طریق گفتوگو براساس قانون اساسی و توافقات سیاسی در راستای ساختن عراق دموکراتیک و فدرال و آزاد و مستقل تاکید شد.
آنها همچنین توصیه کردند که فضای مناسب برای گفتوگوی جدی و مسئولان بین دولت مرکزی و دولت محلی منطقه کردستان عراق برای حل و فصل همه مشکلات باقی مانده براساس قانون اساسی و اصل وحدت ملی مهیا شود.