۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:10
کد خبر : 8605900
۱۲:۴۲

۱۳۹۴/۰۹/۲۲

تغییر نام برخی محلات میناب به نام شهدا

شهردار میناب از تغییر نام برخی محلات میناب به نام شهدا و سرداران شهید خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج به نقل از خبرگزاری فارس از میناب در شرق هرمزگان، محمد داشی جان صبح امروز در دیدار با خانواده شهید مصطفی صفری که با حضور رئیس بنیاد شهید و رئیس شورای اسلامی شهر میناب صورت گرفت، با بیان اینکه شهدا سرمایه‌های بزرگی برای جامعه هستند، اظهار داشت: ثبات، عزت، اقتدار و امنیت کشور مرهون رشادت و جانفشانی شهدا و ایثارگران هشت دفاع مقدس است.

 وی با بیان اینکه پاسداری از ارزش‌های انقلاب و دفاع از خون شهدا وظیفه آحاد مردم جامعه است، افزود: قدردانی از پدران و مادران شهدا و سرکشی از خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران از وظایف همه به ویژه مسئولان است.

 داشی‌جان اظهار داشت: مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر میناب همواره در همه امور قدردان مجاهدت کبوتران خونین بال هشت سال حماسه و ایثار هستند و از خانواده معظم شهدا می‌خواهیم برای توفیق خدمت بهتر و بیشتر برای مردم ما را از دعای خیر خود محروم نکنند.

 شهردار میناب همچنین با بیان اینکه تمام تلاش دشمنان و بدخواهان نظام نفوذ فرهنگی و حذف الگوها و ارزش‌ها است، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در فضای جامعه را عامل خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان دانست و گفت: در این راستا باید از همه توان و ظرفیت‌ها استفاده کرد.

 وی از مصوبه شورای شهر میناب مبنی بر تغییر نام برخی محلات میناب به نام شهدا خبر داد و اظهار داشت: این اقدام با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، آشنایی شهروندان با شهدای منطقه و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا انجام می‌شود.

 داشی‌جان افزود: تغییر نام محله جنگیچی به نام شهید مصطفی صفری نخستین اقدام شهرداری در این زمینه است که طی هفته آینده تابلو ورودی محله در بلوار ساحلی شهر میناب نصب می‌شود.

 شهردار میناب دیدار با خانواده شهدا را موجب دلگرمی و روحیه بخشی خدمتگزاران نظام دانست و گفت: شهرداری و شورای شهر میناب در زمینه پیگیری و رفع مشکلات خانواده شهدا از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

 شهید مصطفی صفری در سال 65 در منطقه عملیاتی زبیدات عراق بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهادت نائل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید