دکتر یحیی آل اسحاق رئیس سابق اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به موضوع نفوذ اقتصادی گفت: به نظر من استفاده از ظرفیت های بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حوزه های اقتصادی می تواند باب نفوذ اقتصادی دشمن را مسدود سازد.
وی با اشاره به اینکه بر روی پرچم سپاه پاسداران ایه مبارکه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» درج شده است، گفت: امروز عرصه اقتصاد به عنوان یک قوه مدنظر است و لذا در جنگ اقتصادی نیز نیروهای ارزشی و دفاعی کشور باید حضور جدی داشته باشند.
وزیر سابق بازرگانی با تاکید بر اینکه برخی دانسته یا نادانسته درصدد حاشیه سازی برای استفاده از ظرفیت های بسیج و سپاه در حوزه اقتصادی هستند، گفت: برخی فکر می کنند با توافق هسته ای دشمنی آمریکا با ایران تمام شده است و لذا باب مفاهمه مفتوح گشته است در حالی که دشمن همان دشمن است و همچنان به دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور دز تمامی عرصه هاست.