۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:59
کد خبر : 8606432
۱۲:۲۸

۱۳۹۴/۰۹/۲۳

ربیع‌الاول،ماه رحمت و برکت الهی است

ربیع‌الاول بهار ماه‏‌ها و ماه رحمت و برکت الهی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حجت‌الاسلام علی محسن منتشلو رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج ربیع‌الاول را بهار ماه‏‌ها خواند و اظهار کرد: ماه ربیع‌الاول، بهار ماه‌ها و ماه رحمت و برکت الهی است.
وی با اشاره به اینکه آثار رحمت‌الهی و ذخایر برکات خداوندی در این ماه پدیدار می‌شود، افزود: انوار جمال الهی بر زمین و زمینیان می‏‌تابد و ولادت رسول اکرم(ص) اشرف و سیدموجودات و نزدیک‏‌ترین خلق به خدا، در این ماه بوده است.
حجت‌الاسلام منتشلو با اشاره به اینکه ربیع ماهی است که بزرگترین بخشش‌ها، برترین برکت‌ها، زیباترین نورها و مخفی‌ترین اسرار در این ماه پی‌ریزی شده است، اعلام کرد: دادن صدقه، احسان نمودن، خشنود کردن مؤمنان، برپایی جشن و سرور از اعمال تاکید شده در این ماه پر خیر و برکت است.
وی با اعلام اینکه پیامبر اسلام(ص)، جامع تمامی صفات بارز و ممتازی است که دیگر پیامبران خدا داشته‌اند، بیان کرد: به همین سبب شیوه‌ای نوین در زندگی انسان با تولد خاتم پیامبران به وجود آمد که انسان‌ها در کنار هم با هر آیین و روشی به یکتاپرستی به سمت آرمان‌های بشری حرکت کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج عنوان کرد: پیامبر اسلام، جامع تمامی صفات بارز و ممتازی است که دیگر پیامبران خدا داشته‌اند به همین سبب شیوه‌ای نوین در زندگی انسان با تولد خاتم پیامبران به وجود آمد که انسان‌ها در کنار هم با هر آیین و روشی به یکتا پرستی به سمت آرمانهای بشری حرکت کنند و این پیامبر برای ماندگاری رسالت عظیم اسلام صاحب کتاب(قرآن) بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید