به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، علی قربانی دبیر مجمع عالی بسیج در گفت و گو با بسیج در خصوص اهمیت ، محتوا و اقدامات انجام شده در این مجمع اظهار داشت: در راستای بیانات مقام معظم رهبری و تاکید بر اهمیت مسائل، موضوعات و ماموریت های بسیج ، پیش بینی راه برای پیشرفت از واجبات هر حرکتی محسوب می گردد.
وی افزود: با توجه به اینکه بسیج وارد کارهای مهمی شده بود ولی اتاق فکری نداشت، در راستای پرنمودن این خلا مجامع استانی، شهرستانی و مجمع بسیج کشوری تشکیل شد که پیش مقدمه آن در شوراهای قشر و اقشار بسیج است.
دبیر مجمع عالی بسیج استان در خصوص اقشار بسیج در البرز گفت: شورای اقشار 18 قشر راه اندازی شد که امروزه همه بر اساس برنامه های ابلاغی به مسائل می پردازند و به طبع آن هر شهرستان به دو موضوع مهم شهرستانی می پردازند.
وی به موضوعاتی که در دستور کار مجمع استان می باشد اشاره کرد و افزود: مسئله حجاب و عفافريال اقتصاد مقاومتی و پرداختن به صنایع، شرکت ها و کارخانه های نمیه فعال از موضوعاتی است که مورد بررسی قرار می گیرد.
قربانی وضعیت حجاب و عفاف در جامعه را یک معروف معطل مانده دانست و افزود: این مجمع در راستای بررسی راهکارهای اجرایی و عملیاتی کردن حجاب و عفاف فعالیت می کند.
وی ادامه داد: موضوع اقتصاد مقاومتی از مسائلی است که مقام معظم رهبری بارها بر آن تاکید داشتند که در این راستا ظرفیت های بومی استان در نظر گرفته شده و به راهکارهای موثری نیز رسیده است.
دبیر مجمع عالی بسیج استان در خصوص همایش سراسری مجمع عالی بسیج گفت: با توجه به ظرفیت استان و اعزام 30 نخبه تعداد 15 کمیسیون در حوزه های دانشگاه، مقاومت مردمی، فرهنگی، روابط بین الملل، اخلاق و تربیت، اجتماعی، ورزشی، زنان، صنعت و معدن و رسانه حضور فعال خواهیم داشت که برنامه های پیشنهادی در نظر گرفته شده و اسناد بالادستی و پایین دستی نیز مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.
وی گفت: آسیب های بسیاری در عرصه فرهنگی و اقتصادی وجود دارد که با توجه به ظرفیت های موجود بسیج همچون گذشته جهادی ورود پیدا کرده و در مجموعه اقداماتی که جزو برنامه ریزی بلند مدت و میان مدت است فعالیت می کند.
قربانی در پایان گفت: امید است با ارتباط نخبگان و برنامه ریزی های موثر راهکارهای خوبی در جهت پیشرفت کشور ارائه گردد.