۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:25
کد خبر : 8606699
۲۱:۱۱

۱۳۹۴/۰۹/۲۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا:

بسیجی با چشمانی باز از ولایت حمایت می کند

خبرگزاري بسيج: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه جلفا با توجه به تاكيدها و هشدار چندین باره رهبر فرزانه انقلاب برضرورت هوشیاری وآگاهی در مقابل نفوذ دشمن، تاكيد كرد: بسیجی با چشمانی باز از ولایت حمایت می کند.

حجت الاسلام رجب احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، با لازم دانستن هوشياري در برابر دشمن، تصريح كرد: هوشياري از اين جهت مهم است که دشمن سياست خود را در مقابل ایران تغییر داده و با سلاح مذاکره وارد جنگ با انقلاب شده است.

وي با اشاره به فرمایش رهبري در مورد نفوذ، اظهار داشت: نظام استکباری و در راس انها امریکا درصدد است که با بهره گیری از موضوع هاي مختلفی همچون هسته ای، نفوذ سیاسی، فرهنگی و اقتصادی داشته و با پياده كردن اهداف شوم خود، از صدور تفکر انقلاب اسلامی به کشورهای منطقه جلوگیری کند.

حجت الاسلام احمدی در ادامه به نقش بسیج در خنثی کردن جریان نفوذ اشاره کرد و بيان داشت: بسیجیان در هر نقطه ای که فعال هستند، مراقب نفوذ دشمن باشند و با آنها مقابله کنند چرا که با حضور بسیجی، دشمن هراس دارد.

وي با بيان اينكه تفکر بسیجی؛ تفکر یک ایرانی مسلمان است، خاطرنشان کرد: در طول چندین سال از پیروزی انقلاب، ملت ایران با بهره گیری از تفکر بسیجی و تبعیت از ولایت فقیه توانسته پیچ و خم‌های انقلاب را پشت سر گذاشته و فاتح میدان شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید