۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
16:21
کد خبر : 8608304
۱۱:۳۰

۱۳۹۴/۰۹/۲۸
یک استاد دانشگاه در گفتگو با بسیج عنوان کرد

مسئولان در جهت‎گیری‎های فرهنگی انقلابی عمل کنند

مسئولین باید در همه حوزه‎های فرهنگی در موضوع كتاب، كارهای هنری، مؤسسات فرهنگی، جهت‌گيری‎ها را انقلابی و اسلامی قرار دهند.
غلامحسین حیدری استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج گفت: دشمن در جهت نفوذ فرهنگی سليقه‌ سازی و فرهنگ ‌سازی می کند بعد از آنكه سليقه‌ها و ذائقه ها را عوض کرد آن وقت اگر احتياج بود، دلار و نيروهاي نظامي را وارد مي‌كند.

وی با بیان اینکه اين شيوه حركت غربی هاست خاطر نشان کرد: بايد مراقب بود و همه احساس كنند كه ايجاد تمدن و فرهنگ اسلامي نوين بر دوش آنهاست.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در این خصوص که نباید به كارهای سطحی در ایجاد فرهنگ اسلامی اكتفا كرد افزود: مسئولین باید در همه شعبه‌های فرهنگی در موضوع كتاب، كارهای هنری، مؤسسات فرهنگی، جهت‌گيری ها را انقلابی و اسلامی قرار دهند.

این استاد دانشگاه در خاتمه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) راه دست‌يابی به هويت اصيل را در تحول فرهنگ، باور به توانايی و اميد به موفقيت و آينده و بيداری مسلمانان می ‌دانند ‏تصریح کرد: در اين صورت است كه مي‏ توان روی پای خود ايستاد و با زدودن مظاهر فرهنگی غرب به خود باوری رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید