۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
00:01
کد خبر : 8609892
۰۹:۲۷

۱۳۹۴/۱۰/۰۱
مشاورعالی وزیر جهاد کشاورزی :

منابع توسعه کشت دانه‌های روغنی در بودجه ۹۵ دیده می‌شود

مشاور عالی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر توسعه کشت دانه‌های روغنی تاکید فراوانی دارند، گفت: منابعی برای توسعه کشت دانه های روغنی در بودجه ۹۵ قرار می‌گیرد.

به گزارش بسیج، سید محمد حسین شریعتمدار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی با اعلام این خبر اظهار کرد: منابعی قرار است برای توسعه کشت دانه‌های روغنی توسط دولت به وزارت جهاد کشاورزی اختصاص یابد اما هنوز تخصیص نیافته است.

وی افزود: مبالغی توسط وزارت جهاد کشاورزی برای کشت توسعه های روغنی کشور پیشنهاد شده است که امیدواریم  باتوجه به تاکید زیاد رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور اختصاص یابد، اما هنوز معلوم نیست که این مبالغ چقدرخواهد بود.

مشاورعالی وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: به نظر می رسد، اعتبارات توسعه کشت دانه های روغنی، در بودجه سال 95 قرارگیرد.

وی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی شده است که تولید دانه های روغنی در کشور افزایش یابد، ولی برای خودکفایی آنها نیاز به طی راه طولانی داریم که در کوتاه مدت محقق نمی‌شود.

شریعتمدار در پایان یاد آورشد که بیشترین تمرکز برای توسعه کشت دانه‌های روغنی مربوط به کشت کلزا خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید