خبرهای داغ:
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور:

رسانه‌ها به کمک شورای فرهنگ عمومی بیایند

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: رسانه‌ها می‌توانند مصوبات شورای فرهنگ عمومی را به خوبی تبیین کنند و پرسشگر خوبی باشند و لازم است رسانه‌ها به کمک شورای فرهنگ عمومی بیایند و کمک‌کار شورا باشند.
کد خبر: ۸۶۰۹۹۷۸
|
۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسین شاهمرادی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در بیرجند در جمع خبرنگاران گفت: قانون، هیچ بودجه‌ای برای شورای فرهنگ عمومی در مجلس شورای اسلامی در نظر نگرفته است.

وی افزود: در این دوسالی که مسوولیت دبیری شورای فرهنگ عمومی کشور را دارم، تعاملاتی با مجلس شورای اسلامی داشته‌ایم تا بتوانیم ردیف بودجه‌ای داشته باشیم.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اظهار کرد: دیگر شوراهای اقماری شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، ردیف بودجه دارد اما اولین و گسترده‌ترین شورای کشور، بودجه‌ای در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی ندارد.

شاهمرادی خاطرنشان کرد: آنچه به شوراهای فرهنگ عمومی استان‌ها داده می‌شود، از اختیارات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است که به استان‌ها اختصاص می‌دهد.

وی یادآور شد: در این سال که دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شدم، روند فعالیت‌ها، تشکیل جلسات و پرداختن به مسائل مهم در شورای فرهنگ عمومی خراسان‌جنوبی، روز به روز بهتر شده است و بنابراین است شوراهای فرهنگ عمومی در استان‌ها نقش بهتری در حل مشکلات جامعه ایفا کنند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تصریح کرد: نقش خبرنگاران در انعکاس اخبار بسیار مهم است به طوریکه می‌توانند یک مسئله را خوب جلوه دهند و مسئله دیگری را بد جلوه دهند.

شاهمرادی بابیان‌اینکه باید به مردم امید دهیم گفت: امام راحل و مقام معظم رهبری بر امید دادن به مردم تأکید فراوانی دارند که در همین راستا، همیشه دم را ناهنجاری‌ها نزنیم بلکه از داشته‌هایمان جهت پیشبرد مسائل فرهنگی استان استفاده کنیم.

وی متذکر شد: اگر پرسشگر خوبی برای مسائل فرهنگی استان باشیم، مسوولان استان می‌توانند از آن استفاده کنند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: سنت‌ها و آیین‌های بدی داریم که باید شورای فرهنگ عمومی با تزریق فرهنگ درست، آن‌ها را بزداید و برخی آیین‌های درستی که از گذشته داریم، شورای فرهنگ عمومی موظف است رشد دهد.

شاهمرادی نقش رسانه‌ها در تبیین مصوبات شورای فرهنگ عمومی را ضعیف ارزیابی کرد و افزود: یکی از مشکلات، آشنا نبودن برخی خبرنگاران با ساختار و وظایف شورای فرهنگ عمومی است که نداشتن اطلاعات از شورای فرهنگ عمومی، کم‌لطفی به این شوراست.

وی اضافه کرد: رسانه‌ها می‌توانند مصوبات شورای فرهنگ عمومی را به خوبی تبیین کنند و پرسشگر خوبی باشند و لازم است رسانه‌ها به کمک شورای فرهنگ عمومی بیایند و کمک‌کار شورا باشند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور بابیان اینکه اقدامات فرهنگی دیربازده است گفت: در 2 سال اخیر اقدامات خوبی در زمینه سبک زندگی و خانواده انجام شده که امید است در آینده در جامعه اثرات آن را مشاهده کنیم.

شاهمرادی افزود: در خصوص سبک زندگی، اقداماتی انجام شده است که ثمره آن کتاب‌هایی است که ائمه جمعه در این زمینه نوشته‌اند.

وی اظهار کرد: از اسفندماه سال گذشته موضوع خانواده را در 8 بخش آغاز کردیم که امید است مصوبه آن تا پایان سال به شورای عالی انقلاب فرهنگی داده شود و مسائل خانواده در جامعه اجرا شود.

انتهای پیام/ 12

منبع: خاورستان

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار