۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:08
کد خبر : 8610821
۰۹:۱۰

۱۳۹۴/۱۰/۰۳
حضرتی در مراسم افتتاح باشگاه خبرنگاران بسیج:

کار رسانه‌ای بسیج نباید محدود به داخل کشور باشد

مدیرمسئول روزنامه اعتماد گفت: نباید سطح کار باشگاه خبرنگاران بسیج به داخل محدود باشد چراکه ما دشمنان قسم خورده ای در دنیا داریم که امکانات زیادی دارند و به ذهنیت ایران و اسلام هراسی دامن می‌زنند.
به گزارش " خبرگزاری بسیج سپاه ثارالله "  الیاس حضرتی مدیرمسئول روزنامه اعتماد صبح امروز در مراسم افتتاحیه باشگاه خبرنگاران بسیج گفت: طبق فرمایش امام و رهبری، بسیج فراتر از جناح ها و گروه ها و متعلق به کل ملت ایران است و نباید خودش را به هیچ وجه اسیر جناح های سیاسی کند.

وی ادامه داد: اگر این امکان بود که رسانه‌ها در کشور ما قدرت و گسترش پیدا کنند، موضوع شهروند خبرنگار توسط بسیج صورت می‌گرفت.

حضرتی ادامه داد: نباید سطح کار باشگاه خبرنگاران بسیج به داخل محدود باشد چراکه ما دشمنان قسم خورده ای در دنیا داریم که امکانات زیادی دارند و به ذهنیت ایران و اسلام هراسی دامن می‌زنند.

وی گفت: باید با نگاه به همه جهان بدنبال جبهه متحد اسلامی برای مقابله با نظام سلطه برنامه داشته باشیم که این کار هم می‌تواند از طریق بسیج انجام شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید