۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
01:54
کد خبر : 8613048
۱۹:۴۹

۱۳۹۴/۱۰/۰۷
یکی از هادیان سیاسی سپاه میانه:

9 دی، تو دهنی به دشمنان اسلام و انقلاب بود

خبرگزاري بسيج: یکی از هادیان سیاسی سپاه میانه در همایش بصیرت افزایی مدارس بخش کندوان، گفت: مردم در 9 دی با حضور خودجوش خود، تو دهنی محکمی به دشمنان اسلام و انقلاب زدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، کاشف الدین بیضایی با يادآوري حماسه 9 دی، افزود: دشمنان ایران اسلامی با تدارک انقلاب مخملی، می خواستند که نظام اسلامی را همچون دیگر کشورها(اکراین و گرجستان و ...) با همکاری عوامل داخلی سرنگون کنند، ولي به حول و قوت الهی نتوانستند.

وی تصریح کرد: هدف فرماندهان فتنه و دشمنان اسلام براندازی نظام با شعار تقلب در انتخابات بود، ولي مردم با بصیرت و آگاهی و میثاق با ولی فقیه در این مبارزه سخت، پیروز و سربلند بیرون آمدند.

همایش بصیرت افزایی به مناسبت گرامیداشت هفته بصیرت در بین دانش آموزان بسیجی مدارس المهدی، فاطمیه، سپیده کاشانی و شهید غفاری بخش کندوان میانه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید