۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:02
کد خبر : 8613382
۱۰:۱۵

۱۳۹۴/۱۰/۰۹
رئیسی:

آقایان طنزی با عنوان«نامه جان‌کری»عَلَم کرده‌اند

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی با انتقاد از انفعال مسئولان وزارت خارجه و دولت در قبال نقض برجام توسط آمریکا گفت: آقایان برای سرپوش گذاشتن بر نقض برجام توسط آمریکا، طنزی با عنوان «نامه جان‌کری» عَلَم کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، مجتبی رئیسی دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی پیرامون قوانین جدید وضع شده در آمریکا و نقض برجام بواسطه این قوانین اظهار داشت: تحریم‌های جدید آمریکا که در قالب قانون وضع شده است، با هدف افزایش ابزارهای حقوقی دولت آمریکا در جلوگیری از سرگیری روابط تجاری با ایران وضع شده‌اند.

وی ادامه داد: نقض برجام در تحریم‌های جدید آنقدر واضح است که دیگر حتی آقای عراقچی هم، که در توجیه‌گری چرایی بدعهدی های آمریکا ید طولایی دارد، نتوانست این نقض عهد را به رقابت‌های داخلی مرتبط کند.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی با انتقاد از انفعال مسئولان وزارت خارجه و دولت در قبال نقض برجام توسط آمریکا اظهار داشت: اینکه حضرات اقدامی نمی‌کنند بخاطر این است که از ابتدا برای برخی مذاکره با هدف رفع تحریم نبوده! مذاکره با هدف رابطه با آمریکا و تغییر ذهنیت داخلی نسبت به آمریکا صورت گرفته است.

رئیسی تصریح کرد: نتیجه این رویکرد همین است که دولت ما برجام را یک طرفه اجرا می‌کند، آنها هم تحریم جدید وضع می‌کنند! آنگاه برای اینکه بر افتضاح به بار آورده سرپوش گذارد، طنزی به نام نامه جان کری را در قبال قانون رسمی آمریکا علم می‌کنند.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: از چه زمانی امضای وزیر خارجه بالاتر از قانون کشورها شده است که اینچنین به شعور ملت توهین می‌کنند؟ از چه زمانی امضای وزیر خارجه بالاتر از امضای رئیس جمهور بر قوانین شده است که همه بدعهدی های طرف مقابل را ماله کشی می‌کنند؟

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه با راحت شدن خیال آمریکا از نابودی صنعت هسته ای بواسطه برجام، باید منتظر دور تازه تحریم‌ها باشیم. بنا به تجربه، وقتی منتظر دور جدید تحریم های آمریکا هستیم، منتظر دور جدید توجیه گری‌ها نیز باید بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید