۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
17:54
کد خبر : 8613426
۱۰:۵۷

۱۳۹۴/۱۰/۰۹
رئیس کمیته عالی انقلاب یمن:

مقاومت تا دفع کامل تجاوز به یمن ادامه می‌یابد

رئیس کمیته عالی انقلابی یمن گفت که مردم و ارتش این کشور تا زمان پایان تجاوز به مقاومت خود ادامه می دهند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلابی یمن تاکید کرد که مردم و ارتش این کشور در قبال تجاوز سعودی آمریکایی مقاومت می کنند و این مقاومت تا زمانی که دشمن از ظلم و استکبار و لج بازی خود دست بردارد و رو به صلح بیاورد، ادامه خواهد یافت.

وی همچنین بر ضرورت همبستگی و وحدت در مقابل متجاوزان و مزدوران آنها و ایستادگی در مقابل هر کسی که قصد ضربه زدن به امنیت و ثبات و یا بر هم زدن وحدت را دارد تاکید کرد.

عربستان از ششم فروردین ماه گذشته تاکنون به بهانه بازگرداندن مشروعیت به یمن به نمایندگی عبدربه منصورهادی رئیس جمهور فراری و مستعفی، تجاوز زمینی، هوایی و دریایی خود به یمن را آغاز کرده است که از آن زمان تاکنون هزاران نفر از مردم مظلوم یمن به شهادت رسیده و یا زخمی شده اند و بیشتر زیرساختهای حیاتی یمن تخریب شده است.

امارات، بحرین، قطر، مصر و سودان و مزدورانی از آفریقا و امریکای لاتین در این تجاوز ظالمانه شرکت دارند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید