۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
11:12
کد خبر : 8613893
۲۲:۴۳

۱۳۹۴/۱۰/۰۹

ایران هیچ‌گاه انتخابات نمایشی نداشته و نخواهد داشت

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ایران نظامی بر پایه سلامت است و هیچ‌گاه انتخابات نمایشی نداشته و نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سید محمد حسینی دقایقی پیش در مراسم گرامیداشت نهم دی‌ ماه که در مسجد امام خمینی (ره) اراک برگزار شد، با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی همواره به رأی مردم احترام گذاشته و می‌گذارد، اظهار داشت: حماسه نهم دی ماه درس‌های فراوانی به همراه داشت که دشمن‌شناسی و تشخیص به موقع مهم‌ترین این درس‌ها به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: در جریان فتنه به خوبی ثابت شد که دشمن دست از سر ملت ایران بر نمی‌دارد و هیچ‌گاه از دشمنی با ایرانیان خسته نخواهد شد، زیرا ایران اسلامی به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد و زیر بار ظلم آنها نمی‌رود.

* فتنه ارتباطی به مناظره نداشته و جریانی از قبل طراحی شده بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم افزود: اینکه بگوییم عامل فتنه مناظره بوده کاملا اشتباه است، جریان فتنه از قبل طراحی شده بود، هدف فتنه‌گران مقابله با اصل نظام و ولایت فقیه بود، آنها به‌ دنبال بدعت در قانون اساسی و باطل کردن آرای به حق مردم بودند.

وی با اشاره به اینکه قوانین ایران اسلامی برای هر گونه اعتراض و مشکلی راه حل و مرجعی برای رسیدگی دارد، بیان کرد: در انتخابات سال 88 اگر اعتراضی وجود داشت باید معترض و یا معترضین از مجرای قانونی وارد می‌شدند، این که بخواهند خودشان قانون شوند و رای مردم را باطل اعلام کنند و در خیابان‌ها به اغتشاش متوسل شوند، مشخص است که کاملا فتنه‌ای پشت آن است و دشمنان آن را هدایت کرده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم ادامه داد: ملت ایران پیرو مظلومان جهان بوده و این پیروی در قانون اساسی نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

حسینی افزود: ما نمی‌توانیم دست روی دست گذاشته و اجازه دهیم در سوریه هر اتفاقی که می‌خواهد، رخ دهد، دشمن به دنبال آن است به کشوری که در دوران دفاع مقدس تنها حامی ایران اسلامی بوده و امروز حامی حزب‌الله است، ضربه بزند، تا به راحتی بتواند به ایران برسد.

* تعلیق را که پذیرفتیم، مدال محور شرارت از سوی دشمنان به ایران اعطاء شد

وی با بیان اینکه نگاه ایرانیان نگاهی جهانی است و ملت ایران نگاه ملیت‌گرایی ندارد، خاطر نشان کرد: هر گاه ایران در برخی از مواقع کوتاه آمده، دشمن به دنبال گرفتن امتیازات بیشتری از ایران بوده است، نمونه بارز این ادعا در دوم خرداد به خوبی قابل ملاحظه است، چرا که دیدیم در شرایطی که بحث تعلیق هسته‌ای را پذیرفتیم، مدال محور شرارت از سوی دشمنان به ایران اعطاء شد.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حوادث فتنه 88 خاطر نشان کرد: تجربه نشان می‌دهد نزاع‌های داخلی بسیار مهلک‌تر از جنگ خارجی است، اگر کشوری در داخل دچار اختلاف شود، حل اختلاف بسیار دشوارتر از جنگ خارجی خواهد بود، به همین دلیل است که دشمنان تلاش دارند در کشور شکاف ایجاد کرده و تنش ایجاد کنند.

*دشمنان تلاش دارند با تحریک عواطف و احساسات دست به آشوب بزنند

حسینی تاکید کرد: دشمنان تلاش دارند با تحریک عواطف و احساسات در کشور دست به آشوب زده و با ایجاد فتنه به اهداف پلید خود دست یابند که باید در برابر توطئه‌های آنان هوشیار بود.

وی گفت: ایران نظامی بر پایه سلامت است و هیچ‌گاه انتخابات نمایشی نداشته و نخواهد داشت، اینکه عده‌ای بخواهند نتایج انتخابات را از پیش تعیین کنند، نشان دهنده توطئه‌ای از پیش طراحی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید