گلناز حقه شاخص اقتصاد مقاومتی از روستای آق غلا استان گلستان که اهل تسنن بوده در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، ابراز داشت: کارگاه فعلی ما دارای 4 نفر نیروی انسانی است که مادر مدیریت می کند در زمینه سوزن بافی ،قلاب بافی و صنایع دستی است که مادرم احداث کرده است ، من و خواهرم در کنار مادر به حرفه آموزی پرداخته ایم.
وی گفت: مادر من معلول است و طی حادثه ای در دوران بچگی یک دست و پای خود را از دست داده ولی تاکنون از فعالیت های هنری باز نمانده است و توانسته در معیشت خانواده بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه دولت اقدامی را در جهت حمایت از تولید کنندگان در روستا ارائه نمی دهد تصریح کرد: عدم توجه دولت موجب گردیده تا بسیاری از هنرهای منطقه ای و کارگاه های صنایع دستی در استان گلستان از فعالیت باز ماند و صاحبان آن روانه شهرها گردند .
حقه در خاتمه خاطر نشان کرد: توقع از دولت این است تا با برگزاری نمایشگاه های متعدد و پرداخت هزینه را به شکل دولتی داشته باشد و یا در نظر گرفتن غرفه های ثابت در ادارات و نهادهای مختلف دولتی ، هدایایی که در جشنواره ها برگزار می کند از صنایع دستی داخلی باشد تا بتواند در جهت رونق اقتصادی کارگاه های کوچک موثر واقع گردد.