۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:17
کد خبر : 8615761
۱۰:۲۰

۱۳۹۴/۱۰/۱۴
«المحیسنی» تروریست سعودی برای کشتار شیعیان «فوعه» خواستار شد

یک میلیون دلار

یکی از سرکرده‌های بارز سعودی ائتلاف تروریستی «جیش الفتح» با این ادعا که نیروهای ایرانی «مضایا» را در سوریه محاصره کرده‌اند، از تاجران عرب خواست که برای کشتار جمعی شیعیان «فوعه» به یک میلیون دلار پول نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، «عبدالله المحیسنی» فرد موسوم به «قاضی شرعی» و از سرکرده‌های بارز سعودی ائتلاف تروریستی «جیش الفتح» برای نابود کردن شهرک شیعه‌نشین «فوعه» در ادلب سوریه و کشتار شیعیان حاضر در آن خواستار یک میلیون دلار شد.

وی در صفحه توئیتر خود مدعی شد که برای رفع «قحطی» شهر «مضایا» و «نابودی» فوعه به این مبلغ نیاز دارد.

این تروریست سعودی همچنین ادعا کرد: «آنچه مورد درخواست است یک تاجر یا دو تاجر از تجار مسلمان است که یک میلیون دلار کمک کنند...من راه حل را به شما نشان می‌دهم که این درخواست را از تجار مسلمان داشته باشید. اگر تاجری موافقت کرد با من تماس بگیرد. بنده آماده هستم».

المحیسنی با این ادعا که نیروهای ایرانی شهرک «مضایا» را محاصره کرده‌اند، مدعی شد: «به ایران می‌گوییم فورا به محاصره خانواده‌های ما در مضایا پایان دهد».

شهرک «مضایا» در جنوب شهر «زبدانی» در 45 کیلومتری شمال غرب دمشق واقع شده است.

المحیسنی کسی است که بارها شهرک‌های محاصره شده الفوعه و کفریا در ادلب را تهدید کرده بود. او در یکی از ویدئوهای هشدارآمیز به مردم فوعه گفته بود که «امروز 20 موشک به فوعه شلیک کردیم و آنچه دوباره خواهیم زد، بیش از این خواهد بود».

این اولین باری نیست که حضور اتباع عربستان سعودی در سوریه خبرساز می‌شود و طی بیش از چهارسال گذشته اخبار زیادی درباره حضور سعودی‌ها در کنار داعش و دیگر گروه‌های تروریستی مخابره شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید