۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:04
کد خبر : 8616922
۰۹:۲۴

۱۳۹۴/۱۰/۱۶

جنایت تازه سعودی ها در یمن

جنگنده های متجاوز عربستان در ادامه جنایات خود در یمن، بار دیگر صنعا پایتخت این کشور را بمباران کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از رسانه های یمنی، مردم صنعا بامداد چهارشنبه در پی غرش هواپیماهای سعودی و صدای انفجار از خواب بیدار شدند.

شاهدان گفتند که صدای چند انفجار شدید را در شمال پایتخت شنیده اند.جزئیات بیشتری در این باره گزارش نشده است.

این در حالی است که عربستان و کشورهای هم پیمانش از ده ماه قبل تاکنون مناطق مختلف یمن را هدف حملات خود قرار داده اند.

عربستان با ائتلاف 9 کشورعربی منطقه به جزعمان وبا همراهی آمریکا ازششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای را علیه یمن آغاز کرد تا «عبد ربه منصور هادی» رییس جمهوری مستعفی وفراری این کشور را به حاکمیت بازگرداند وازقدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای این کشوررا تأمین می کنند، جلوگیری کند.

براثراین حملات، تاکنون بیشتر تأسیسات زیربنایی، خدماتی، بیمارستان ها، مدارس و حتی خانه های مسکونی مردم این کشور بمباران و منهدم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید