۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:08
کد خبر : 8618410
۱۵:۰۳

۱۳۹۴/۱۰/۱۹
یک اقتصاددان در گفتگو با بسیج:

آی. پی .سی برای داخلی ها، محدود و محرمانه تلقی می شود!

یونسی گفت: دولت و وزارت توافق قراردادهای جدید نفتی با شرکت های خارجی را انجام داده است و این در حالی است که دسترسی برای شرکت های داخلی، مجلس و کمیسیون انرژی را محدود ساخته و محرمانه تلقی می کند؛ قراردادهای معروف به آی. پی . سی با وجود تنگناهایی چون نفوذ و عدم صیانت از حقوق ملی هشداری جدی است.

علی یونسی اقتصاددان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، ایرادات بسیاری بر قراردادهای تجاری نفتی جدید وارد است و در ابعاد مختلف حقوقی، سیاسی و اقتصادی بارز است اظهار داشت: از جمله ایرادات بارز قراردادهای جدید نفتی این است که دولت و متولیان نفتی از  نخواسته است از نخبگان کشور  در عرصه های مختلف حقوقی و غیر حقوقی بهره ای ببرد.

وی گفت: دولت و وزارت توافق قراردادهای جدید نفتی با شرکت های خارجی را انجام داده است و این در حالی است که دسترسی برای شرکت های داخلی، مجلس و کمیسیون انرژی را محدود ساخته و محرمانه تلقی می کند؛  قراردادهای معروف به آی. پی . سی با وجود تنگناهایی چون نفوذ و عدم صیانت از حقوق ملی هشداری جدی است.

وی با تاکید بر اینکه تنظیم قرار دادهای جدید نفتی خوی همبستگی با بیگانگان را در متولیان نفتی شفاف می سازد بیان داشت: مصالح ملی را بیش از این به خطر نیافکنید، قراردادهای دارسی را ملاحظه کنید که چگونه منافع کشور را به مدت 60 سال به انگلستان واگذار کرد؛ دولت و وزارت نفت اصلاحات و تغییرات مطروحه  را که بیان می شود را با دقت بررسی نماید و  در حفظ ابعاد سیاسی ملی اهتمام جدی قرار دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید